Бившият футболист Георги Семерджиев не е давал обяснения пред органите

...
Бившият футболист Георги Семерджиев не е давал обяснения пред органите
Коментари Харесай

Иван Бандаловски за Георги Семерджиев: Израснали сме заедно, не съм го виждал да кара пиян

Бившият футболист Георги Семерджиев не е давал пояснения пред органите на досъдебното произвеждане за злополуката на бул. „ Черни връх ”, при която починаха две млади дами. Той даже не бил призоваван за разпит. Това съобщи юристът на Семерджиев Мирослав Христов. И добави, че полицайката Симона Радева е удостоверила в показанията си, че е предоставила стълба, с цел да се качи в жилището си. Семерджиев през днешния ден беше доведен в Софийския областен съд по друго дело, по което е обвиняем за побой дружно с някогашния футболист Иван Бандаловски.
Прочетете още
„ Той ми сподели, че не познава тези хора и няма никакъв чадър. Симона Радева несъмнено, че я познава. Тя е очевидец по делото. Става въпрос за тези полицейски началници, които бяха изброени по малките екрани. Той, в случай че ги познаваше и работеше с тези лица, нямаше по какъв начин да се случи това ”, сподели Мирослав Христов, юрист на Семерджиев, съобщи Нова тв.

„ Познавам Георги от дете, израснали сме дружно. Бяхме и в един клас. Не е показал връзки с полицията и Прокуратурата. Не съм го виждал да кара пийнал ”, сподели Иван Бандаловски, някогашен футболист и другар на Георги Семерджиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР