Бившият футболен шеф Христо Порточанов говори след отварянето на Залата

...
Бившият футболен шеф Христо Порточанов говори след отварянето на Залата
Коментари Харесай

Христо Порточанов изтрещя: На протеста имаше наркомани, които правеха щуротии

Бившият футболен началник Христо Порточанов приказва след отварянето на " Залата на славата " на Христо Стоичков. Той съобщи, че от дълго време е трябвало да бъде отворен подобен музей поради историята на Камата. Той приказва и по състоялите се митинги през вчерашния ден, като съобщи, че в случай че са такива почитателите в България, то ние сме завършили като страна.

" Важното е, че нещата се събраха на едно място, с цел да са дружно. Доста закъсня, с цел да отвори такава зала ".

След това той приказва и за събитията от четвъртък: " Грозно, доста грозно. Ако това са почитатели, значи ние сме завършили като страна. Ние все започваме нова епоха и все не я започваме. Доволен съм, че момчетата играха добре. Ще забележим в този момент със Сърбия.

Не виждам за какво. Държавата стартира да се меси там, където не и е работата. Държавата би трябвало да оказва помощ, а не да проверява. Виждам такава интервенция от нейна страна. С дейностите, които подхващат, какво е това?

Потресаващи са фрагментите, това са едни дрогирани наркомани. Как с паветата, с факли ще бият служители на реда. Коя естествена страна позволява да се бият служители на реда?! Не поставям всички под общ знаменател, единствено тези, които участваха в тази вандалщина. Тези, които правеха дивотиите, не бяха почитатели ", съобщи Порточанов.
ТЕМА преди 2 часа 915 преди 4 часа 1171 преди 20 часа 2674
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР