Бившият футболен съдия Апостол Апостолов заяви, че има въпроси към

...
Бившият футболен съдия Апостол Апостолов заяви, че има въпроси към
Коментари Харесай

Бившият рефер Апостол Апостолов с тежки обвинения към Петър Янински и няколко въпроса към Петър Петров

Бившият футболен арбитър Апостол Апостолов съобщи, че има въпроси към шефа на българските рефери Петър Петров.

" Защо най-проспериращият футболен арбитър в България - Кабакoв би трябвало да седне на аварийна пейка за неопределен срок, въпреки и да знае, че единствено поради един мач, както самия той сподели ще бъде сплескан? Защо би трябвало да се случва всичко това, въпреки направил неточности, това би трябвало да му се отрази на кариерата? Вижте за образец господин Петров, какво вършат в Европа - немският арбитър, който " закла " Пари Сен Жермен в мача с Барселона в Шампионската, беше тотално предпазен от съдийската комисия на УЕФА и му беше дадена висока оценка за мача.

Защо в Европа не вършат жертвени агнета кадърните си съдии, а в България след всеки мач, когато не се угоди на даден военноначалник, съдиите се хвърлят на вълците? "

Апостолов също пита: " С какви очи безпределно корумпираният някогашен футболен арбитър Петър Янински, за който е известно по какъв начин против " скромната " сума от 200 хиляди марки тогава, " отряза " главата на ЦСКА на мача с Металург в Перник има наглостта да разяснява футболното съдийство?

Бившият рефер пита още: " Защо сега се дава естрада да разяснява днешното съдийство на такава някогашна футболна съдийска продажница? С какво този подкупен вид е съдействал за българското съдийство, с цел да му се дава опция да разяснява? Такива хора като него, би трябвало да заровят главите си надълбоко в пясъка като щраусите, а не да вършат мнения? ", Апостол Апостолов.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР