Бившият фронтмен на Van Halen Дейвид Лий Рот направи някои

...
Бившият фронтмен на Van Halen Дейвид Лий Рот направи някои
Коментари Харесай

Дейвид Лий Рот твърди, че Сами Хагар е бил „сексуално изследван“ по време на отвличане от извънземни като тийнейджър, докато враждата продължава

Бившият фронтмен на Van Halen Дейвид Лий Рот направи някои извънземни изказвания по отношение на своя дълготраен противник и заместител Сами Хагар – споделя, че вокалистът е бил „ полово проучен “ от извънземни, откакто е бил похитен като младеж в Калифорния.

„ Според Сам той е бил похитен от извънземни “, сподели 69-годишният Рот в четвъртък по време на епизод на „ The Roth Show podcast “, озаглавен „ The Ballad of Popsicle Sam “.

Певецът на „ Running with the Devil “ сподели, че е бил „ заставен да изиска тази мръсна тематика в опит да изясни държанието на Сам Хагар “, откакто сподели, че не е споделил „ нито една сричка за него “ през „ последните 10 лета. ”

Рот твърди, че артистът на „ I Can’t Drive 55 “ е бил взет от извънземни, до момента в който бил в парк, когато бил на 15 години.

„ Мисля, че стигнахме както до техническия, по този начин и до медицинския отговор, който може да изясни част от държанието на Сами Хагар и непрекъснатото му изхвърляне на витриол от диария към нас “, сподели Рот.

„ Сами...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР