Бившият финансов министър Владислав Горанов пристигна тази сутрин в Главна

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов пристигна тази сутрин в Главна
Коментари Харесай

Владислав Горанов даде обяснения в полицията за издирвания автомобил


Бившият финансов министър Владислав Горанов дойде тази заран в Главна дирекция „ Национална полиция “, с цел да даде пояснения по отношение на автомобила, с който беше спрян в края на предходната година на граничния пункт „ Калотина “, тъй като колата е оповестена за търсене.

„ Има две експертизи на лизинговия автомобил и при тях няма никакъв проблем “, сподели Горанов на влизане в полицията, представен от БНР.

" Аз съм ползвател единствено на един автомобил, който се потвърди, че не е манипулиран. Аз в действителност съм единствено ползвател и това, за жалост, може да се случи на всеки един ползвател на лек автомобил на лизинг, демонстрира един интерес към някогашен политик, който евентуално има друга цел. Малките бизнеси банкрутират, естествено ще би трябвало да се занимаваме със зрелища, самун очевидно няма да има “, сподели още Горанов.

Той добави, че в случай че е правилно изказванието от през вчерашния ден на вътрешния министър Бойко Рашков, че колата е записана преди да е създадена, то става дума за документна машинация.

Проверката стартира, откакто в края на 2021 година Горанов се опита да излезе от България през „ Калотина “. Граничната полиция беше открила, че колата се търси от Интерпол по искане на Русия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР