Бившият финансов министър Владислав Горанов не е декларирал, че ползва

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов не е декларирал, че ползва
Коментари Харесай

BIRD: Владислав Горанов не е декларирал джипа си през 2020 година

Бившият финансов министър Владислав Горанов не е заявил, че употребява джип Тойота през 2020 година откакто е освободен като министър през юли, оповестява BIRD.bg на страницата си във Facebook. Казусът породи, откакто полицията не пусна министърът да влезе на територията на Сърбия с джипа му. Причината е, че возилото се оповестено за търсене в системата на Интерпол.

Пред Нова Горанов съобщи, че „ автомобилът е закупен през март 2020 година на лизинг. Снощи на път за Сърбия, когато стигнах до " Калотина ", Гранична полиция ме уведоми, че автомобилът се търси и желаеха да се върна на територията на Българи “.

Според описа на някогашния министър автомобилът е оставен в Драгоман, а той, с транспорт на негов другар, влиза в Сърбия часове по-късно, с цел да иде на рожден ден.

В реалност в година някогашният финансов министър не заявява, че има или употребява каквото и да е моторно транспортно средство. Въпреки това е показал обвързване в размер на 88 310 лв. към автокъща, като типът на задължението е финансов лизинг.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР