Бившият финансов министър Владислав Горанов, който стана част от петорната

...
Бившият финансов министър Владислав Горанов, който стана част от петорната
Коментари Харесай

Горанов няма да се връща като депутат в парламента

Бившият финансов министър Владислав Горанов , който стана част от петорната рокада в кабинета „ Борисов 3 “, няма да се връща като народен представител в Народното събрание, предаде БГНЕС.

Преди да седне в министерското кресло, Горанов бе лидер на листата на ГЕРБ в 24 многомандатен изборен регион (МИР) в София, а след оставката си имаше опция да се върне на народен представител ската банка. Днес обаче народен представител ите утвърдиха персонално подаденото от него заявление за преустановяване на народен представител ските му пълномощия.

Така Народното събрание няма да напуща музикантът Калин Вельов, който постави клетва едвам преди седмица на мястото Джема Грозданова и бе на път да се трансформира в един от най-кратко обитавалите в законодателния орган народни представители.

Бившият министър Николина Ангелкова също беше кандидат-депутат на избираемо място на предходните парламентарни избори, само че към момента не е декларирала публично дали ще се включи в работата на Народното събрание, откакто напусна изпълнителната власт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР