Бившият финалист Доминик Тийм победи с 6:4, 6:2 Матео Мартино

...
Бившият финалист Доминик Тийм победи с 6:4, 6:2 Матео Мартино
Коментари Харесай

Доминик Тийм се класира безпроблемно за втория кръг на турнира по тенис във Франция

Бившият финалист Доминик Тийм победи с 6:4, 6:2 Матео Мартино и се класира за втория кръг на шампионата по тенис на твърда настилка в Метц (Франция) с награден фонд от над 562 хиляди евро.

Бившият номер 3 в международната класация, който доближи до дуела за купата при дебютното си присъединяване във френския град през 2016 година, избави единствената точка за пробив в интерес на французина, който взе участие в главната скица на шампионата като " благополучен губещ ".

Австриецът завоюва осем от последните девет дуела в първия кръг на шампионатите на АТР, в които взе участие. В идващия кръг в Метц първенецът от Откритото състезание на Съединени американски щати през 2020 година ще се изправи против Юго Юмбер от Франция.

Защитаващият купата си от предишния сезон Лоренцо Сонего се наложи с 2:6, 6:3, 7:6 (3) против Маркос Жирон за 2 часа и 17 минути.

Италианецът, който е подложен под номер 6 в схемата, има 8 победи и единствено 2 провали на шампионата във Франция.

В идващия кръг Сонего ще се изправи против представителя на домакините Юго Гастон или квалификанта Абдула Шелбаих от Йордания.

Станислав Вавринка, осми подложен, отстрани Бернабе Сапата Мирайес след безапелационен триумф с 6:0, 6:2. В идващия кръг швейцарският тенисист ще играе против Ботик ван де Зандсхулп или Люка ван Аш.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР