Бившият еврокомисар по разширяването (1999 г. - 2004 г.) и

...
Бившият еврокомисар по разширяването (1999 г. - 2004 г.) и
Коментари Харесай

Добре познат у нас бивш еврокомисар ще съветва ГБС

Бившият еврокомисар по разширението (1999 година - 2004 г.) и предприемачеството и промишлеността (2004 година - 2010 г.) Гюнтер Ферхойген ще оглави Международния съвещателен ръб на " Главболгарстрой ", оповестиха от компанията.

В известието за медиите 78-годишният немски политик е показан като " извънредно умел европейски началник ". Той ще поеме тематиките " Индустрия ", " Инфраструктура ", " Икономика " и " Европейски връзки " и ще дава отговор за географския фокус " Европейски Съюз и Западна Европа ".
 Комисар Ферхойген утвърди бюджетната ни дисциплинираност
Комисар Ферхойген утвърди бюджетната ни дисциплинираност

Очаквайте изявление с Гюнтер Ферхойген особено за Money.bg

По времето си в Брюксел Ферхойген имаше отношение към България както като кандидат-член на Европейския съюз, по този начин и като ново попълнение след 2007 година " Всички знаеха, че България и Румъния имат дълъг път пред себе си, що се отнася до покриване на някои европейски условия, като битка с корупцията, проведената престъпност и промени в правосъдната система. Но когато приказваме за корупция и проведена престъпност, България и Румъния напълно не са първите страни, за които се сещам ", съобщи по този мотив през 2009 година политикът социалдемократ.
 Ферхойген: България и Румъния не са най-корумпираните страни в Европейски Съюз
Ферхойген: България и Румъния не са най-корумпираните страни в Европейски Съюз

Същото счита политикът и във връзка с обвиняванията, че у нас е най-тясно обвързвана престъпността с властта

Заедно с него в борда ще влязат доктор Анн Блънцер от Института по енергетика " Ралф Лоу " и Тексаския християнски университет (ресори - енергетика, ръководство и нововъведения и географски район Северна Америка) и Симеон Цомокос от Икономически конгрес " Делфи " (регионална съгласуваност, стопанска система и бизнес, ще дава отговор за Югоизточна Европа, Западни Балкани, Средиземноморие).

" Целта на основаването на структурния орган е да събере екип от потвърдени и обществено приети експерти със забележителен опит в областта на бизнеса, политиката и университетските среди. Те ще поддържат членовете на УС и Народно събрание на компанията, като дават своята експертиза, както и визията си за разнообразни професионални и локални вероятности ", пишат от ГБС.

Работата на новата конструкция ще стартира при започване на идната година, като ще работи с управлението по " основни въпроси от интернационален темперамент ".

От " Главболгарстрой " означават, че от 2019 година имат офис в Брюксел и " негов главен приоритет е построяването на интернационалните партньорства за осъществяване на устойчиви и новаторски планове ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР