Бившият евродепутат Николай Бареков подаде сигнал до главна прокуратура. Поводът

...
Бившият евродепутат Николай Бареков подаде сигнал до главна прокуратура. Поводът
Коментари Харесай

Николай Бареков даде пияния Ангел Джамбазки на главния прокурор /документи/

Бившият евродепутат Николай Бареков подаде сигнал до основна прокуратура. Поводът този път е хванатият да кара в нетрезво положения Ангел Джамбазки. В документа се показват подозрения за съществуване на корист с въздействие и манипулиране на кръвна проба за съществуване на алкохол за прикриване на закононарушение, осъществено от лицето, което към сегашния миг е член на Европейския парламент.
Бареков счита, че има основателни подозрения и за това, че не са спазени условията на Наредба № 1 от 19 юли 2017 година за реда за определяне използването на алкохол. "Според същата кръвната проба за съществуване на алкохол в кръвта на евродепутата Ангел Джамбазки е следвало да бъде дадена в ЦСМП- Самоков в границите на 45 минути след осъществяване на инспекцията, само че съгласно наши източници нито на 07.12.2019 година, нито на 08.12.2019 година в регистрите на ЦСМП няма регистриран подобен случай ", се споделя в сигнала като се акцентира, че подозрения за корист с въздействие и опит за прикриване на случая основава и фактът, че и от РУП-Самоков мълчат по този случай.
В документа се упоменава още, че съгласно народен представител от партия АТАКА Ангел Джамбазки в нарушаване на Наредба № 1 от 19 юли 2017 година е дал кръвна проба за съществуване на алкохол в кръвта във Военно здравна академия /ВМА/. Важно е тук да се означи, че обществено прочут факт е, че лечебното заведение е подчинено на Красимир Каракачанов, който с изключение на съпартиец на лицето Ангел Джамбазки е и вицепремиер и министър на защитата, което основава основателно подозрения за очевидна корист с въздействие и опит за прикриване на закононарушения, осъществено от представител на властта.
След като изнася всички обстоятелства и условия към случката с сегашния евродепутат Бареков упорства да бъде осъществена инспекция от основна прокуратура, която да де отговори на следните въпроси:
1. Кога, къде тъкмо и в какъв брой часа е спряно на 07.12.2019г. лицето Ангел Джамбазки да ръководи МПС с алкохол в кръвта?
2. Какви стойности е отчело техническото средство (дрегер)?
3. Къде и в какъв брой часа Ангел Джамбазки е дал кръвна проба, която е с доста по-ниски стойности?
4. Какъв е статистическият % на разминаване сред резултатите, регистрирани от техническо средство /дрегер/ и тези, регистрирани при взимане на кръвна проба?
5. Имало ли е интервенция от страна на вицепремиера Красимир Каракачанов за прикриване на обстоятелства и условия за осъществено закононарушение?
6. Защо Министерство на вътрешните работи крие пет дни скандалната информация от обществото, като в това число не се разгласяват бюлетините на 7 и 8 декември 2019 година?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР