Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, развенча

...
Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към журналистиката, развенча
Коментари Харесай

Николай Бареков развенча преговорите в мола: За първи път България ще бъде управлявана от башибозук. Тези хора са събрани от кол и въже! Ето каква е схемата на Киро и Асен

Бившият евродепутат Николай Бареков, който се върна към публицистиката, развенча двуседмичните симулации на харвардските аферисти на Румен Радев - Кирил Петков и Асен Василев, да договарят с Българска социалистическа партия, ДеБъ и Има Такъв Народ на Слави Трифонов за съставянето на постоянно държавно управление.

Кого ще набута патронът им от "Дондуков " 2 в него? Какви задачи на Радев довършва обвиненият в скандални диалози с незнайна личност длъжностен правосъден министър Иван Демерджиев?

"То е ясно какво си приказват. Делят баницата, разделят властта. Г-н Радев с това, което прави като държание и решение - да обявиш в късна доба, че в петък ще свикаш Народното събрание, това е ачик туптене на топката. Радев носи цялата отговорност, истината е това “, означи гостът в студиото ни.

"Преди пет години избрахме котка в чувал, а в този момент котка, която не разпознаваме, на която дадохме цялата власт. Друго е да си президент, когато си министър председател. Нещата не са розови, сметките за ток и парно идват. Народът някак си беше успан. Избори, вяра... от избор на избор с по 10% падаше интензивността. На балотажа гласоподаваха 25% ", продължи той.

9-10% от българите гласоподаваха за Кирчовците, те са с неразбираем профил, само че са ги харесали, означи Бареков. "Кирчовците не са изключително интелигентни. Да завършиш някакви курсове в Харвард не те прави образован ", добави той.

И показа, че двамата са хвърлили големи средства за агитация във Facebook, като са употребили специфичен програмен продукт и специфична стратегия, с която сполучливо се промиват мозъци.

"Откраднали са от ДКК 100 млн., аз това го приказвам от лятото. Там откриха плодородна почва, събраха 9-10% и взеха цялата власт ", съобщи събеседникът на Ива Николова.

Големите медии са цялостни с представителите на двете най-древни специалности, означи Бареков.

"Гласувайки за Кирчо Петков, ти получи Румен Овчаров, Асен Гагаузов, Емилия Масларова. Те няма да са министри. Техните деца и внуци ще са. През 7 - 8 година Българска социалистическа партия влиза във властта - къде пред задния вход, къде с избори. Те два пъти са били пъдени с камъни, веднъж с избори. Последният път докараха Борисов на власт със 120 депутати. Сега ни следва тежка зима. Най-големият проблем на Българска социалистическа партия е, че управляваха посредством Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров. Кирил Петков, Асен Василев и Румен Радев ръководят страната доста по-лошо и некадърно от Бойко Борисов ", изясни Бареков.

"Това, което в този момент се случва, е мятане на прахуляк в очите на хората. Първо имитираха договаряния в мола. Можеше на друго да бъде. Молът е като сергия. Всички отиваха там, с цел да си уредят министерски постове. Събраха се мола в черния петък след черните дни, когато изгоряха нашите възрастни хора в старческия дом, след това нашите братя македонци в рейса. Новата коалиция ще бъде ръководена от партии, които могат да се нарекат башибозук - хора, събрани от прът и въже. Те уредиха всичките си секретарки на заплати от 20 - 30 хиляди лева ", разясни Николай Бареков. За някогашната парламентарната шефка Ива Митева той сподели, че тя е била секретарка.

"Корнелия Нинова би трябвало да бъде подкрепена да стане началник на Народно събрание от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тя е единственият човек, който има интелектуалната опция да се опълчи на Румен Радев ", сподели някогашния евродепутат. "Този сбирщайн от четири партии " бил събран под юмрука на Радев. Стефан Янев, съгласно него, щял да бъде или дипломат в Съединени американски щати, или боен министър. Имало недоразумение сред служебния министър председател и Радев.

"Кирил Петков може да лежи в пандиза. Не е правилно, че той може да получи административно наказване. Той съзнателно за полза за завладяване на власт и ощетяване на страната със 100 млн. лева е направил закононарушение. Мотивите на Радев са мижитурски и той се бореше да си завоюва втория мандат ", сподели Бареков.

"Държавата е на автопилот. Нито военните самолети, нито миговете не се движи по различен метод, с изключение на на автопилот. Но нямаме бордови компютър. Правителство ще има и ще бъде основано на висока цена. Кирил Петков ще бъде стегнат да си изсърба горчивата чорба. Бързо би трябвало да се работи, тъй като има да се краде, да се бута. Искат да бутнат единствената съпротива. ГЕРБ мълчат като мишки. Българският народ няма да реагира нито на Гешев, нито на Цацаров, нито на кражбите. Аз като татко на пет деца не знам какво да върша. Почвам да изключвам парното. След някой и различен месец те ще си тръгнат с доста пари ", предвижда Николай Бареков. Той се обърна към посолството на Съединени американски щати и американската администрация: "Начинът, по който администрация заигра с олигарси като Прокопиев, я дискредитира в очите на хора като мен ".

Парламентът тръгвал като един бял кентавър, само че можел да свърши като франкещайн, предвижда той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР