Бившият двоен шампион на UFC Даниел Кормие вярва, че неговите

...
Бившият двоен шампион на UFC Даниел Кормие вярва, че неговите
Коментари Харесай

Кормие: Битките с Миочич са по-важни от тези с Джоунс

Бившият двоен първенец на UFC Даниел Кормие има вяра, че неговите две борби със Стипе Миочич са по-важни от тези против Джон Джоунс. Кормие взе участие в много огромни срещи през годините и счита, че почитателите постоянно ще го свързват с огромните срещи с Миочич, а не с тези против Джон. Даниел и Джоунс премериха сили два пъти, като и двата пъти Кормие загуби.

Във втората борба обаче Джоунс е употребил неразрешени субстанции и успеха беше анулирана. Кормие се би и с Миочич два пъти, като си размениха по една победа с нокаут. " DC " направи и две борби с Антъни Джонсън и показа, че тези борби са доста по-важни, в сравнение с враждите, които е имал. Ето какво показа Кормие, който тази година ще се отдръпна от ММА:
View this post on Instagram
A post shared by Daniel " DC " Cormier (@dc_mma) on Mar 19, 2020 at 6:54pm PDT
“Мисля, че борбите сред мен и Джон Джоунс ще устоят теста на времето. Нашата омраза беше много яростна. От позиция на конкуренцията си мисля, че Миочич ще бъде този, с който ще ме свързват. Хората ще си споделят, че в действителност съм имал две огромни борби със Стипе. Антъни Джонсън и той подхожда на това с огромните борби.

Аз съм просто едно от тези момчета, които имаха шанса да вземат участие в огромни борби. Често участвах в такива. Има бойци, които са толкоз положителни, че постоянно получават огромни борби, без значение от резултата в тях. Хубавото нещо в тези съперничества сред мен и тези три момчета беше, че всяка една среща беше за купата. Това за мен е по-голямо, в сравнение с даже да имаш тези вражди.”

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР