Бившият двоен шампион Конър Макгрегър е готов да направи реванш

...
Бившият двоен шампион Конър Макгрегър е готов да направи реванш
Коментари Харесай

Конър Макгрегър: Хабиб вече изглежда като един дебел слон

Бившият двоен първенец Конър Макгрегър е подготвен да направи реванш с Хабиб Нурмагомедов, само че той доста бързал да избяга. След по-малко от 10 дни " The Notorious " се завръща в клетката, с цел да мери сили с Дъстин Порие на UFC 257 в Абу Даби. Битката им ще бъде в лека категория и този, който победи ще получи късмет за купата, написа mma.bg.

Нурмагомедов разгласи, че се отдръпва от ММА в края на предходната година, откакто отбрани купата с победа над Джъстин Гейджи. Хабиб ще се среща с Дейна Уайт, с цел да се схванат за бъдещето му в ММА.

Ако Хабиб удостовери отдръпването си, тогава UFC ще му вземат купата и ще го изхвърлят от ранглистите си. Макгрегър подлага на критика Нурмагомедов и показа, че той измамил на кантара в последната си борба.

Ето какво още показа Макгрегър за своя безжалостен зложелател:

" За мен е объркващо това, което той направи. Как може да се оттеглиш в подобен миг? В последна сметка всеки взема решение за себе си. Има доста изумителни борби. Дори обстановката към Тони Фъргюсън. Той постъпи по този начин, като че ли не му пука за нищо. Насрочена ти е борба. Тя би трябвало да се случи, без значение от обстановката.

Няма по какъв начин просто да бягаш от борбите. Това е признак на метода на Нурмагомедов. Не се изненадах от това, че се отдръпна от борбата. Каквото, такова, продължаваме напред. Не имам вяра, че той влезе в категорията в последната си борба.

Държеше се доста извънредно. Мисля, че борбата ми с Порие би трябвало да е за купата. Не виждам обаче по какъв начин Дейна ще ми я даде след всичко, което стана предходната година. Какво са поясите? Аз съм тук, с цел да се състезавам. Ще запиша няколко положителни победи и купите ще дойдат.

Искам да има реванш сред мен и Хабиб, само че има условия към него и до известна степен бързаше. Дадоха му малко време. Ще забележим какво ще се случи. Хабиб към този момент наподобява като един пълен слон ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР