Бившият двоен шампион Даниел Кормие разкри, че е обмислял да

...
Бившият двоен шампион Даниел Кормие разкри, че е обмислял да
Коментари Харесай

Кормие обмислял завръщане за бой с Блахович

Бившият двоен първенец Даниел Кормие разкри, че е обмислял да се завърне в играта, с цел да се бие с Ян Блахович.

В края на септември Ян съумя да нокаутира Доминик Рейес и сграбчи вакантната купа в полутежка категория. Той наследи Джон Джоунс, който остави купата, с цел да се качи в тежка категория. Няколко дни след своята победа Ян провокира Даниел Кормие, който се отдръпна от ММА преди няколко месеца.

" DC " напусна базата с данни USADA, което затвърди, че неговото отдръпване от спорта е дефинитивно. За всеки войник е мъчно да вземе това решение и виждаме по какъв начин мнозина се отдръпват, а по-късно се връщат. Всъщност Кормие също обмислял да се завърне, само че това предпочитание било малко и той осъзнал, че няма връщане обратно.
View this post on Instagram
on Oct 16, 2020 at 3:54pm PDT
“Ян Блахович ми сподели да стана от дивана и да се удрям с него. Тогава си помислих, че може да се завърна, да се удрям с него и отново да се отдръпва. Това предпочитание продължи към 15 минути, след което разбрах, че дефинитивно съм завършил.

Очевидно всеки популярен войник усеща, че може да завоюва. Можех да се удрям с него, тъй като имаше път към това. Напуснах полутежка категория и в нея няма доста конкуренция. Сега се появи борбата с Адесаня, само че преди я нямаше.

Щеше да бъде Сантос или Тейшейра и това са положителни борби, само че Блахович против Кормие е по-голяма. Помислих си малко и си споделих, че по този начин ми е добре. Не желаех да смъквам килограми за категорията”, съобщи Кормие.

Кой би победил в борба сред Кормие и Блахович?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР