Бившият дом на Дженифър Анистън и Брад Пит в Лос

...
Бившият дом на Дженифър Анистън и Брад Пит в Лос
Коментари Харесай

Бившето имение на Дженифър Анистън и Брад Пит беше продадено с огромна отстъпка в сделка за $32,5 млн.

Бившият дом на Дженифър Анистън и Брад Пит в Лос Анджелис беше продаден за 32,5 милиона $ в една просто отвън пазарна договорка - на цена с цели 34% по-ниска по отношение на първичната такава от 49 милиона $. Съобщението - от Los Angeles Times и Business Insider. Новият притежател - към момента незнаен.

Имението с обща повърхност 3,5 хиляди квадратни метра в Бевърли Хилс беше на пазара повече от година. За първи път то беше записано за продажба през май 2019 година за 49 милиона $, след което беше преоценено с понижение от 4,5 милиона $ през октомври същата година. От видеото, в което можете да видите парцела в цялостния му искра, намираме и оферта от месец април 2019 година. Тя е на Сюзън Смит от Hilton & Hyland и възлиза на 56 милиона $.


Анистън и Пит закупиха калифорнийския парцел за 13,1 милиона $ през 2001 година и прекараха три години в реновирането му. Сегашният притежател на дома - създателя на Smithwood Partners Джонатан Брукс, купи дома от актьорите през 2006 година, след развода на холивудската двойка.

Домът, разказан от списанията като " парцел на френската възрожденска Нормандия ", разполага с четири спални и открит басейн, голямо намерено пространство и тенис корт.

Ето и няколко любопитни обстоятелството за парцела:

- Къщата е в Бевърли Хилс, един от трите най-скъпи квартали на Лос Анджелис;

- Зоната, обичана от известни персони, се намира на към 18 километра от центъра на града и на 20 километра от интернационалното летище в Лос Анджелис;
 Снимка 492308
Източник:

- Къщата е издигната през 30-те години на предишния век, проектирана от архитекта Уолас Неф за Фредрик Марч и брачната половинка му Флорънс Елдридж, и двамата актьори;

- По време на реновирането Анистън и Пит основават и стая бар с дървени подове, донесени от 200-годишен палат във Франция;

- В трапезарията има голяма мраморна камина. В стаята могат да вечерят 20 души;

- Трапезарията разполага с прозорци от пода до тавана и гледа непосредствено към задния двор... където има басейн;

- Басейнът е оборудван с съвременни шезлонги и живи плетове;

- Домът има просторна външна зона за спорт и развлечение.
 Снимка 492307
Източник:

Авторите на Business Insider дефинират първичната цена на парцела като екстравагантна. Дори и това да е по този начин обаче, парцелът беше продаден на доста по-ниска цена - с цели 34% понижение до 32,5 милиона $. От това становище, понижението наподобява по-скоро като екстравагантно - това са 16 милиона разлика.

Според The ​​Journal прилежащ дом, който в миналото е принадлежал на Дани Де Вито, е продаден през 2019 година за към 66 милиона $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР