Бившият длъжностен министър-председател и сегашен водач на "Български възход" Стефан

...
Бившият длъжностен министър-председател и сегашен водач на "Български възход" Стефан
Коментари Харесай

Стефан Янев: Като премиер не вярвах на Кирил Петков

Бившият служебен министър-председател и настоящ лидер на "Български напредък " Стефан Янев разкри пред БТВ, че не е вярвал на Петков, досега в който сегашният министър ръководител бе министър на стопанската система в неговото служебно държавно управление.
Спомнете си историята с електрическите коли и тези инвеститори, които трябваше да дойдат в Ловеч. До къде стигнаха и по какъв метод се развива тази история?, попита Янев. Красива война няма. И това в Украйна, безспорно, е война. Война за хората, които са там. Война за тези, които се борят. Използвайки думите "военна намеса ", аз цитирах Владимир Путин, опита още един път да се оправдае за уволнението си като министър на отбраната в държавното ръководство на четворната коалиция.
Управляващата коалиция не е способна да издържи на ударите на времето и проблемите, които се задават на хоризонта ", посочи Стефан Янев. И планува предварителни избори до края на годината.
Управляващата коалиция с изключение на, че не основава условия за решение на рецесиите, в които живеем, и проблемите, които ни заобикалят напълно на ежедневна база, единствено че ги задълбочава, основава нови проблеми, акцентира Янев.
Ако погледнете дневния ред, включително от тази седмица, най-малко два проблематични въпроси или тематики се зададоха със сериозна конотация.
Първата е националният план за въвеждането на еврото, който някак си измежду другото беше приет в тишина и утешение, без обществено обсъждане. Беше приет с едностранно поведение на съдружните сътрудници, които споделят:
"Ние гласувахме против, само че виждате ли то би трябвало да върви ". Българският лев идната седмица ще чества 142 години от появяването си като национална валута, а ние закриваме и този подробност ", заяви Стефан Янев. Той назова мракобесие закона на Асен Василев, който планува учредяване на черни описи от хора и компании, на които имуществото ще може да се запорира без съд и присъда - само по донос.
Когато приказваме за законодателство, нека то да бъде много тъкмо и да не дават самостоятелност за необятна интерпретация, извънредно когато става въпрос за имуществото на частни субекти, добави Стефан Янев.
Той коментира и спирането на газовите доставки от Русия към България.
Бих претендирал от съответните специалисти от държавната компания "Булгаргаз " да предложат най-хубавото решение. Най-доброто решение може да бъде едно или друго, единствено че в последна сметка би трябвало да бъде защитен изгодата на българските потребители във връзка както на предвидимостта на налични количества, по този метод и по отношение на цената, показа Стефан Янев.
Той значи още, че когато искаш да избягаш от причинност от един доставчик, не би трябвало да се поставяш съгласно на друг доставчик, а да намериш способ да имаш равнопоставеност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР