Бившият директор на Областната дирекция на полицията в Бургас-старши комисар

...
Бившият директор на Областната дирекция на полицията в Бургас-старши комисар
Коментари Харесай

Втори бивш шеф на полицията в Бургас във върховете на администрация в Айтос: Комисар Калоянов стана зам.-кмет на Общината

Бившият шеф на Областната дирекция на полицията в Бургас-старши комисар Калоян Калоянов към този момент езаместник кмет на Община Айтос. Дарик напомня, че кмет там четвърти мандат е различен екс началник на Министерство на вътрешните работи в Бургас Васил Едрев, пенсиониран през 2009 година Сега точно негово е предлагането за новото предопределение на комисар Калоянов. То бе признато на съвещание на общинския съвет в града.

Калоянов иматри висши образования – магистър по агроинженерство, магистър по стопанска система със компетентност „ Счетоводство и надзор “ и магистър по „ Ръководство и ръководство на системата по национална сигурност “.

Припомняме, че той напусна системата на Министерство на вътрешните работи през август т.г.лед дълги години професионална кариера, почнала през 1995 година Името му се оказа в листата на 11 шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, които след диалог с вътрешния министър Калин Стоянов, са били помолени да изоставен по лично предпочитание илида бъдат преназначени на 3-4 степени по-ниско равнище. Калоянов си потегли наскърбен и разгласен, че напуща вечно.

Все още не са ясни ресорите, за които той ще дава отговор в локалната власт. Настоятелните позвънявания на наш кореспондент на мобилния му телефон към този момент не се увенчават с триумф.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР