Бившият директор на Националната агенция по приходите Румен Спецов в

...
Бившият директор на Националната агенция по приходите Румен Спецов в
Коментари Харесай

Новата власт връща Румен Спецов начело на НАП

Бившият шеф на Националната организация по приходите Румен Спецов в кабинета „ Петков “ ще бъде върнат на поста.

Спецов е получил покана от новите ръководещи и е подготвен да се върне отпред на приходната организация. Той удостовери пред Евронюз България, че се чака решението на Министерския съвет, с цел да бъде оповестено публично назначението му.

Спецов бе отпред на Национална агенция за приходите от май 2021 година до август 2022 година Тогава по данни на финансовото ведомство в хазната влязоха рекордните 28,2 милиарда лева, което бе с близо 1 милиарда лева над заложеното.

Агенцията направи и масирани инспекции на търговци, с цел да предотврати далавера и да събере налозите от повишените доходи.

Румен Спецов е специалист с над 10 година опит в системата на Национална агенция за приходите, както и с експертиза в региона на данъчната политика и законодателство и отбраната на националната сигурност. Той е приключил е Стопанската академия „ Д.А. Ценов “ – Свищов със специалности „ Икономика и търговия “ и „ Вътрешен финансов надзор “, както и " Защита на националната сигурност " в Академията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg