Бившият директор на "Напоителни системи" ще продължи да води предаването

...
Бившият директор на "Напоителни системи" ще продължи да води предаването
Коментари Харесай

Георги Харизанов стана шеф на Тв Европа

Бившият шеф на "Напоителни системи " ще продължи да води предаването „ Реакция”, което е взаимен план на телевизия „ Европа” и Института за дясна политика, чийто създател е Харизанов.

ТВ Европа има 16-годишна история. Тя е учредена от някогашния евродепутат от ГЕРБ Емил Стоянов. Медията има две студия - в Пловдив и София. Тя има и дълготрайни контракти за продан на информация и излъчвания с "Ройтерс " и "Дойче веле ". През 2011 година става член на Асоциацията на комерсиалните малките екрани в Европа (ACT) - най-голямата европейска медийна организация.

Георги Харизанов бе началник на "Напоителни системи " по време на първия кабинет на Бойко Борисов. През 2014 година прокуратурата му повдигна обвиняване, дружно с още двама някогашни шефове на сдружението, за умишлено подписване на неизгодна договорка с железни тръби, която е нанесла на сдружението вреди за над 560 000 лева Съдът обаче го оправда.

Същата година Харизанов бе пребит с железни тръби от двама незнайни пред дома му в столичния квартал "Красна поляна ". Той бе признат във Военномедицинска академия със съществени контузии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР