Бившият директор на Института по психология на МВР Росен Йорданов

...
Бившият директор на Института по психология на МВР Росен Йорданов
Коментари Харесай

Психолок със скандална версия за скандала с предложените 500к от Татяна Дончева

 Бившият шеф на Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи Росен Йорданов разяснява пред Любо Огнянов в " Офанзива " разразилият се скандал сред Татяна Дончева и Има Такъв Народ, както и какво разкриват красноречието и интонацията за депутатите:

 

-Как ви се коства, къде е фокусът по отношение на бележката с надпис 500К?

-Трудно е да се направи подобен разбор, може да бъде 500 претендента, може да не е видял буквата. По-скоро в тази обстановка, би трябвало да се фокусираме върху това, че господин Василев е умел юрист, Дончева също.

При всички положения, тъй като Радостин Василев беше основателят на публичността на диалога, той си е дал сметка, че не може да потвърди нищо, осъзнал е, че това ще провокира резултат. Трябва да се фокусираме не дали е правилно или погрешно, а какъв резултат би последвал.

 

- Как оценявате езиковото благосъстояние и депутатските метафори?

- Виждам, че доста мои сътрудници се забавляват с това което се случва, аз не желая да влезна в тази роля, въобще не ми е смешно. Споделих, че влизаме в цикъл от избори не тъй като съм гадателка, а тъй като имам задоволително житейски опит. Целите на митинга ни докараха депресивния извод, че нищо не можем да създадем

- От Има Такъв Народ скандираха " сгодиха се ", след това партиите от статуквото споделиха, че Филип Станев е шаферка

- Нека да кажем по този начин, феновете не се задълбочават толкоз в държанието на депутатите, доста хора не помнят, че тези депутати са хора, всеки със своите отклонения, също така има групова динамичност. Очевидно тук сме очевидци на огромен вкус за сладкодумство.

На първо място бих поставил Тошко Йорданов, само че и Мая Манолова, която мощно се възбужда когато види микрофон. Когато един ексхибиционист бъде пуснат на независимост, при него има една мощна абстиненция. Тя е знак на това, което се случва в Народното събрание, статично говорене и празнодумие.

- Кирил Петков, към коя публика е ориентиран, съгласно вас, към мъдро красивите или към по-социалистически настроените?

- Ще пожертвам да кажа, че той би се харесал и на двете страни. В интонацията му, всичко което той прави, го обезврежда с гласа си. Има дисонанс. Много е значимо това по какъв начин човек се показва, да бъде в синхрон. При него има едно безгрижно, съвсем холивудско, приказва с самоувереност, не ми внушава доверие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР