Бившият директор на БДЖ Владимир Владимиров e новият изпълнителен директор

...
Бившият директор на БДЖ Владимир Владимиров e новият изпълнителен директор
Коментари Харесай

Бивш директор на БДЖ оглави компанията на продуцентите и певците ПРОФОН

Бившият шеф на БДЖ Владимир Владимиров e новият изпълнителен шеф на ПРОФОН, оповестиха от дружеството за групово ръководство на правата на продуцентите и артист-изпълнителите в региона на музиката.

Владимиров има докторска степен по „ Бизнес администрация ” от Дърам Бизнес Скуул (Великобритания), магистърска степен по същата компетентност от Университета на Южна Каролина (САЩ) и Виенския университет (Австрия), както и магистърска степен по Международен бизнес и финансов мениджмънт от УНСС. Владее британски и немски език.

Професионалният му опит включва виновни управителни позиции - финансов шеф на Монбат груп; член на Управителния съвет на „ София комерс - заложни къщи ” АД; изпълнителен шеф и член на Управителния съвет БДЖ; финансов шеф на Food-Yard Holding JSC, TAHAL Group; изпълнителен шеф на Делта Имоти Груп; финансов шеф на Clearcominvest Holding; финансов шеф на Кълвача АД.

„ Приветстваме присъединението на умел и сполучлив управител като Владимир към екипа на ПРОФОН. Надяваме се задълбочените му знания в региона на ръководството да допринесат за позитивното развиване на сдружението и средата за основаване и осъществяване на музика в България. “, каза ръководителят на Управителния съвет на ПРОФОН Станислава Армутлиева.

„ Музиката е основен детайл за доста други промишлености и подкрепя техния триумф – медии, туризъм, продажби на дребно, реклама, ресторантьорство и така нататък За да се основава музика обаче, са нужни съществени запаси и креативен старания и те би трябвало да бъдат овъзмездявани ”, уточни Владимиров.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР