Бившият депутат от Възраждане“ Елена Гунчева-Гривова е изключително активна в

...
Бившият депутат от Възраждане“ Елена Гунчева-Гривова е изключително активна в
Коментари Харесай

Елена Гунчева-Гривова: Никога не е имало такова голямо разделение между бедни и богати

Бившият народен представител от „ Възраждане “ Елена Гунчева-Гривова е извънредно дейна в обществените мрежи и елементарно прави усещане с пиперливите си мнения по разнообразни обществени тематики. 

Не цепи басма никому и постоянно знае по какъв начин да сложи човек на точното му място. 
По мотив рождения й ден, който означи на 7 януари показва, че си пожелава най-много здраве, тъй като е мъчно човек да се радва на всичко останало, в случай че не е здрав. 
В по-общ проект се надява, че българите най-сетне ще осъзнаят какво се случва и по какъв начин да създадат по този начин, че прелестната ни страна да има бъдеще.

Твърди, че постоянно е била наясно, че политиката е мръсна работа, само че откакто бе народен представител, се е убедила персонално в това, както и какви нечестни хора се подвизават там. За нейно голямо страдание видяла доста малко смисъл за България и повече персонални и партийни ползи. Нагледала се е на небивало двуличие, което не може да бъде забелязано на никое място другаде. Видяла е неистини, лакомия, измами и се е убедила, че хората, които са във властта, не са инцидентни, а деликатно подбрани и промотирани политически артикули

Дала си е ясна сметка, че е невероятно да се приспособи към такава покварена система, противоречаща на цялата й същина. След като споделила истината за всичко, което видяла, естествено била оплюта. Хората, които вървели с името й напред в изборите, създали опит да я компрометират, наричайки я „ никоя “. Приема всичко това като урок, че не би трябвало да дава на никого повече доверие, както и че политическата система би трябвало главно да се промени, с цел да имат българите изгода от нея. 

В този си тип тя е извънредно нездравословна, защото подклажда извънредно долни и низки пристрастености и пристрастености. Голяма част от политиците ни нямат и ден трудов стаж отвън партиите и не стават за нищо друго. Те живеят в някаква друга галактика. Тези провалени хора са се вкопчили гневно във властта, защото не биха съумели със личните си качества да реализират нещо в живота. 

Продължава да се занимава с адвокатската си работа и е уверена, че е в дълг към клиентите си, защото се наложило да ограничи работата си в адвокатската фирма, до момента в който била в Народното събрание. 
Смята, че рожденият ден е ден като всички останали и не е стигнала до там, че да си мисли, че светът се върти към нея. Категорична е, че няма незабравими дни и всеки един ден носи нещо ново. 
Споделя, че обожава подаръците, само че избира да споделя какво желае пред това да я изненадат. 
Елена Гунчева е от хората, които се радват на усещания и чувства, а не на движимости. Като най-щастливи моменти в живота си дефинира раждането на сина си, вторият й брак, както и това, че е била призната да следва право в два университета. Като най-лош миг показва кончината на татко й и това, че се е съгласила да се кандидатира за народен представител. 

Любовта е това, което осмисля живота й. Посочва, че мъчно се стига до нея, само че човек не би трябвало да губи религия и вяра. 
Не помни защо е похарчила първите си извоювани пари, само че си спомня, че е било за раз време и за нелепости. За нея парите не са цел, а единствено средство. 

По отношение на новата политическа година показва, че в никакъв случай не е виждала такова разделяне сред небогати и богати, политици и народ. При над 100 настоящи партии българите не виждат вяра за положително ръководство в нито една от тях. Стигнало се е до цялостно отказване на политическата класа от обществото. Никой образован и сръчен човек няма тласък да влезе в политиката, защото там разпоредбите са доста груби и ще бъде изкалян. Много от положителните и честни хора, които направиха грешката да влязат в политиката, бързо се отдръпнаха от нея.

Като обичан български политик показва доктор Петър Дертлиев и добавя, че поради него се присъединила в политиката през 1990 година От сегашните обаче не може да дефинира като обичан никой.
Смята, че най-лошият сюжет би бил, в случай че продължим по същия път и по същия метод. Никой не вижда бъдещето си и това на децата си в България. Всеки желае да се избавя от тук. Категорична е, че в случай че продължим да не вършим нищо, ще се самоунищожим. 
Източник: Уикенд 
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР