Бившият депутат от Продължаваме Промяната Велико Минков смята, че е

...
Бившият депутат от Продължаваме Промяната Велико Минков смята, че е
Коментари Харесай

Криминалният журналист Захари Белчев: Бруталното убийство в София е престъпление от страст или от омраза

Бившият народен представител от " Продължаваме Промяната " Велико Минков счита, че е биологичен татко на 4-месечното бебе на Габриела Славова, която е под домакински арест поради убийството на брачна половинка си Пейо Пеев в квартал " Драгалевци " в София, заяви самият той в профили си в обществената мрежа ФБ. 

Съдът през вчерашния ден остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а щерка ѝ Габриела Пеева, беше пусната под домакински арест.   

44-годишен мъж беше открит мъртъв край хижа " Алеко "  в опожарена кола. Според следствието жертвата е била удушена, а пожарът – инсцениран. Обвинени бяха брачната половинка на мъжа - Габриела Славова, и майка ѝ - някогашният консул на България в Тайланд - Красимира Трифонова.   

Криминалният публицист Захари Белчев от " Телеграф " изясни за " Фокус " , това което се е схванало от правосъдното съвещание, което е закрито заради това, че има данни от персонално естество за двете обвинени.

" Мъжът Пейо е пристигнал с автомобила си пред жилището на майката и дъщерята с цел да се схванат във връзка с децата и на родителските права. Явно в автомобила са се скарали, тъщата, която е седяла на задната седалка, е хванала мъжа, който е седял на шофьорската седалка. Хванала го е с ръце и е почнала да го души. Дъщерята Габриела го е държала, пречейки му да избяга и да се избави по някакъв метод. Това е механизма на самото ликвидиране, което е станало доста бързо. Просто индивидът е бил удушен от двете дами, които са упрекнати в съучастничество в убийството му ", описа за " Фокус " престъпният публицист Захари Белчев от " Телеграф ". 

" Може да е ликвидиране от пристрастеност, в положение на афект. Нямат необикновен опит и по тази причина са решили да се отърват от натрупа на Витоша, където през уикендите има много хора “, добави журналистът. Двете дами били с изцяло обикновено телосложение, на съвещанието се прикривали с медицински маски.

" Като физика въобще не изглеждаха като " суму "  борци, които могат да надвият мъж, само че очевидно това е закононарушение от пристрастеност. В положение на афект хората получават от време на време свръх сили. Може и да е от ненавист. Не им знаем точните взаимоотношения, само че се разбра, че брачната половинка е имала връзка и с друг мъж, който е някогашен народен представител и който претендира за бащинство над дребното дете, поради което тя сега е по майчинство ", разясни още Белчев.

Относно различен престъпен случай от последните дни - убийството на 64-годишна жена в Бургас, намушкана над 45 пъти от сина си, Белчев съобщи: " Класически случай на ликвидиране, осъществено от наркозависим. Те постоянно са с особена свирепост. Една прекомерно жестока история. Уважавана учителка в Бургас, позната в целия град. За страдание този случай е обвързван с опиати. Младежът е бил наркозависим. Отключил е психологичното заболяване и под такова влияние е направил убийството. Доста драматичен проблем ", разяснява престъпният публицист от " Телеграф ".

Припомняме, че младият мъж направи и цялостни признания за осъществяването на жестокото ликвидиране.   

Мъжът страда от шизофрения, лежал е неведнъж в психиатрия, а майка му е подавала голям брой сигнали в полицията за агресивното му държание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР