Бившият депутат от НДСВ проф. Йордан Мирчев става генерален директор

...
Бившият депутат от НДСВ проф. Йордан Мирчев става генерален директор
Коментари Харесай

Бивш депутат от НДСВ на 81 години става шеф на БДЖ

Бившият народен представител от Национална движение „Симеон Втори" проф. Йордан Мирчев става общоприет шеф на БДЖ, оповестява OFFNews, базирайки се на свои източници. Преди години той към този момент е бил отпред на българските железници, а по време на ръководството на царското държавно управление бе ръководител на парламентарната комисия по превоз.

Мирчев е академични учител, има дълготраен опит в системата и е един от изтъкнатите експерти в сферата жп превоза. 

По-късно пресцентърът на Министерството на превоза удостовери информацията. С протокол на Министерството на превоза и известията се трансформира съставът на Съвета на шефовете на „ Холдинг БДЖ “ ЕАД. До осъществяване на конкурс, за нови членове са определени Любомир Сяров, Петко Петков и Йордан Мирчев, оповестиха от ведомството на Николай Събев.

Освободените от служба членове на Съвета са Маргарита Петрова-Кариди, Георги Друмев и Светломир Николов. Мотивите са свързани с неприятно мениджърско ръководство, организационни пропуски и занимателен надзор по осъществяване на ремонтните стратегии.

Промените се постановат след осъществен разбор на положението на „ Холдинг БДЖ “ ЕАД и сдруженията „ БДЖ-Пътнически транспорти “ ЕООД и „ БДЖ-Товарни транспорти “ ЕООД, оповестяват още от транспортното министерство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР