Бившият депутат от ИТН и настоящ активист на Продължаваме промяната

...
Бившият депутат от ИТН и настоящ активист на Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Киро Брадъра от ПП неадекватен празнува във варненска дискотека 


Бившият народен представител от Има Такъв Народ и сегашен деятел на Продължаваме промяната Кирил Симеонов е шокирал с несъответстващото си държание посетителите на варненска чалготека в събота вечер, разкриха пред ПИК очевидци.

Симеонов, който е прочут с присъединяване си във ВИП Брадър и отцепването от ИТН, като след това пристана на Продължаваме промяната, е видян дискотека в компанията на брачната половинка си и деятели на партията от Варна. Припомняме, че той беше „ намърдан “ в борда на управлението на ВиК холдинг, откакто не съумя да стане народен представител на последните избори. В качеството си на зам.-председател в управлението той ръководи над 1 милиарда лв..

Заедно с нови общински съветници и районни кметове от Политическа партия във Варна Симеонов обръщал чаша след чаша алкохол, а гости даже се сблъскали с него, до момента в който влизал с различен мъж в тоалетната. Потресени варненци изпращат и фотография на дребна масичка в тоалетната, на която личат останки от бели линии. Според тях масата е била в това положение незабавно след излизането на Симеонов и на другия мъж от тоалетната. Те основателно питат какво може да са правили двамата в кабинката, откакто мястото за облекчение е единствено едно.

В компанията на Кирил Симеонов „ Киро Брадъра “ във варненската чалготека е бил и Николай Желязков, който завоюва изборите за областен кмет на „ Приморски “. От няколко месеца същият заемаше поста заместник-председател и член на Съвета на шефовете на Държавната консолидационна компания (ДКК).

Според осведомени Желязков е доближен на Даниел Лорер. Поставен е в ДКК по същото време, по което Кирил Симеонов беше назначен за зам.-председател на Надзорния съвет на ВиК.

В нощното заведение с някогашния народен представител са се забавлявали и двама общински съветници на Варна от ППДБ – София Колева и Мартин Димитров. И двамата са никому незнайни, само че явно обичат шумните чалга купони и алкохола.

Най-скандално от всичко обаче е било държанието на Киро Брадъра, който даже и в наличието на жена си прекосявал всевъзможни граници, сигнализират читателите ни и питат по този начин ли би трябвало да се държат управниците в страната.

Този случай повдига няколко въпроса:

Какво прави Кирил Симеонов с различен мъж в единична тоалетна в нощно заведение?

Готов ли е да се подложи на тест за опиати?

Ще осъдят ли държанието на своите хора Кирил и Асен, или за тях това е нещо естествено?
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР