Бившият депутат от ИТН -Благоевград ,Георги Попов, е избран запредставител

...
Бившият депутат от ИТН -Благоевград ,Георги Попов, е избран запредставител
Коментари Харесай

Държавата избра бившия депутат от ИТН-Благоевград Г. Попов за представител в борда на директорите на Автомагистрали

Бившият народен представител от Има Такъв Народ -Благоевград,Георги Попов, е определен запредставител на страната в борда на "Автомагистрали ". Според оповестеното на страницата на "Автомагистрали " управление Попов и в този момент е член на съвета на шефовете, а информация в Търговския указател демонстрира, че е вписан там още през февруари.

Попов беше народен представител от "Има подобен народ " в 45-ото и 46-ото Народно заседание. Преди към 2 месеца се заприказва за раздор на Попов с Има Такъв Народ и името му се спрегна като предстоящ регионален координатор на партията наСтефан Янев "Български напредък "., като учредения за това стана фактът, че той е админ на фейсбук група на последователите към момента неучредената групировка на някогашния длъжностен министър председател в Благоевград.

Попов е магистър по право от ЮЗУ "Неофит Рилски " - Благоевград. Бил е юрист в отдел "Обществени поръчки " на "Топлофикация " - София, и юридически помощник в "Европейски център по законодателство, разбор и рационализиране на правосъдните практики в Европейски Съюз ". Заемал е управителни позиции в банковия бранш, ръководство на търговски обекти и отговорник по сигурността в строителни обекти. Експерт към Агенцията по публични поръчки.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР