Бившият депутат от ДПС, бивш крупен медиен собственик и неуспял

...
Бившият депутат от ДПС, бивш крупен медиен собственик и неуспял
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Пеевски няма връзка с ББР, проверихме го

Бившият народен представител от Движение за права и свободи, някогашен огромен медиен притежател и неуспешен началник на ДАНС Делян Пеевски няма никакво отношение към Българската банка за развиване и към огромните заеми, които тя е отпускала. Това акцентира в студиото на „ Тази заран “ зам.-председателят на партията Йордан Цонев.

„ Нито Делян Пеевски, нито членове на неговото семейство, нито сдружения, в които е взел участие като предприемач не са вземали заеми – от позиция на това, че в никакъв случай не е бил член на управителни препоръки, не е бил мажоритарен притежател на сдружения. Делян Пеевски няма връзки към тази банка (…) Миноритарните притежатели в никакъв случай не вземат участие в ръководството, те не вземат решения дали се вземат заеми, или не. Аз през годините съм имал разнообразни акции, купени от борсата – какво отношение имам към ръководството на сдруженията? Купувате си акции от борсата, чакате дял и до такава степен “, съобщи Цонев.

На какво се базира неговата убеденост? „ Ние сме правили тази инспекция, ние сме желали документи. Г-н Пеевски на управлението на партията ни е показал документи и ние знаем, че няма връзка “, отговори някогашният народен представител.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР