Бившият депутат от БСП Явор Божанков ще е водач на

...
Бившият депутат от БСП Явор Божанков ще е водач на
Коментари Харесай

Явор Божанков повежда две листи на ПП и ДБ - в Габрово и в София

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия Явор Божанков ще е лидер на листи на обединението " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Това съобщи самият той в обществените мрежи, а под поста му заваляха поздравления.

33-годишният горнооряховчанин ще бъде подложен отпред на листата с кандидат-депутати на ПП-ДБ в Габрово, като се разисква и разновидността да оглави и листата в един от трите многомандатни изборни региони в София. 

Решението на някогашния представител на социалистическата партия, който водеше листата на Българска социалистическа партия във Велико Търново, обаче провокира с изключение на похвали и рецензии, че " прекомерно елементарно сменя ориентацията си ".

В средата на декември м.г. Явор Божанков бе отхвърлен от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", след като изказването му в поддръжка на изпращането на оръжие за Украйна и гласуването му в пленарна зала, което бе противоположно на позицията на групата на социалистите. 

33-годишният политик не е член на Българска социалистическа партия, а в първия му мандат като депутат бяха публикувани негови фотоси от присъединяване на заседание на десницата дружно с Радан Кънев. От 2017 година до сега Божанков непроменяемо беше народен представител от гражданската квота на левицата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР