`Sung Like A Canary`: Бивш депутат от Републиканската партия назова Тръмп Insider Who Flipped

...
Бившият депутат Дейвид Джоли (R-Fla.) каза, че има едно име,
Коментари Харесай

Бившият депутат Дейвид Джоли (R-Fla.) каза, че има едно име, от което Доналд Тръмп трябва да се страхува, докато наказателните дела срещу него напредват : Марк Медоус.

„Служих с Марк Медоус. Познавам Марк Медоус, каза Джоли пред Никол Уолъс от MSNBC в понеделник. „И днес вярвам, че Марк Медоус вече е пял като канарче.“

Медоус беше началник на кабинета на Тръмп в Белия дом през по-голямата част от последната му година на поста и беше в тази роля, докато Тръмп работеше трескаво за отмени резултатите от изборите през 2020 г.

Джоли каза, че Медоус не е „някой, който иска да отиде в затвора за Доналд Тръмп“.

Медоус до голяма степен мълчи публично от месеци , почти не беше споменат в обвинителния акт срещу Тръмп от 6 януари и се съобщава, че е предоставил вредна информация, когато е бил разпитван.

Това накара мнозина да спекулират, че той е подведен.

Бившият губернатор на Ню Джърси. Крис Кристи, който се състезава срещу Тръмп за номинацията на републиканците за президент, каза по-рано този месец, че Медоус „прилича на свидетел-сътрудник“ и може да даде едни от „най-лошите показания“ срещу бившия президент, като се има предвид колко е замесен.

Но Медоус беше и сред 19-те души, обвинени в делото за намеса в изборите в Джорджия, което някои смятат, че е индикация за обратното.

„Не мисля, че е преобърнал,“ бившият прокурор на САЩ Прийт Бхарара каза в „Тази седмица“ в неделя. „Имаме ситуация, в която той е обвинен по делото Джорджия и е малко вероятно вие да сте обвинен и ответник по едно дело, но сте се провалили в свързано дело.“

Джоли не е съгласен.

„В крайна сметка това, което наистина, наистина вярвам за Марк Медоус, е, че той сътрудничи“, каза той по MSNBC в понеделник. „И той ще се откаже от президента.“

Вижте пълната дискусия от MSNBC по-долу:

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР