Бившият член в УС на Левски - Тръст Синя България,

...
Бившият член в УС на Левски - Тръст Синя България,
Коментари Харесай

Синя България не иска Боби Михайлов за шеф на БФС, разграничи се от Левски

Бившият член в УС на Левски - Тръст " Синя България ", изрично се разграничи от позицията на клуба по отношение на кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС.

По-рано денем " сините " публично заявиха поддръжката си към някогашния вратар на идните избори за управление на футболната ни централа.

Вижте и позицията на тръста :

" Тръст " Синя България " се разграничава изрично от оповестената през днешния ден позиция на клуба по отношение на изборите за президент на БФС и номинирането на Борислав Михайлов.

Подкрепата и най-много номинацията на Борислав Михайлов легализират осъществената машинация в шампионата на България, чиято цел беше присъединяване в елитния футбол на ГМО сурогат на банкрутиралия ЦСКА. " Реформа ", за която даже самият Борислав Михайлов призна, че погазва разпоредбите. Нещо повече - " промяната ", за която гръмко се заявява, че се прави в полза на почитателите, се проваля досега точно в това отношение. Мачовете се играят на игрища с отвратителни условия за феновете и постоянно нарушаващи тяхната сигурност и комфорт. Те се насрочват в огромната си част в неловко за последователите време. В Изпълкома на БФС се намират президенти на футболни клубове, които упражняват своето въздействие. Най-скандалният образец е спорът на ползи, обвързван с продажбата на телевизионни права.

Смятаме, че отговорност за всичко това носи Борислав Михайлов и неговият екип и той не може да бъде подсилен, камо ли издиган, на кардинална основа от ПФК Левски.

Абсолютно същото важи и за " маркетинговия опит " на конкурентния екип, където с изненада и нотка на отчаяние виждаме името на някогашния ръководител на УС на ПФК Левски. Тази кандидатура също не може да бъде подкрепена на кардинална основа, тъй като сред множеството празни приказки и фактологически грешки, по този начин и не разбрахме мнението на Любослав Пенев и Николай Илиев за " промяната в шампионата ", обвързвана с преименуването на Литекс Ловеч.

Припомняме, че през август 2016 година Тръст " Синя България " внесе предложение в УС на ПФК Левски за излизане на тима от новия формат на шампионата, което бе отхвърлено. Година и половина по-късно, далновидността на сходна неосъществена стъпка се схваща и поддържа от от ден на ден последователи на Левски.

В умозаключение сме неприятно сюрпризирани за следващ път от метода, по който се употребява уебсайтът на клуба. Вместо последователите да четат репортажи за мачовете на тима или вести за идни такива, той се употребява за користни цели сред множеството честитки за рождени дни.

Насърчаваме клуба да се концентрира върху построяването на заслужен и мощен тим, дружно с обещаната качествена селекция, както и да осведоми съответно последователите си за това, вместо да се оплита в безсмислени административни и политически игри. Отношението към БФС и претенденти за президент на последователите на Левски може да бъде чуто на все по-празния стадион с по-нецензурен тип на упоменатите тук причини ", се споделя в известието.

 Левски скочи на Николай Илиев и разгласи: ЦСКА е с Любослав Пенев, ние поддържаме Борислав Михайлов!
Левски скочи на Николай Илиев и разгласи: ЦСКА е с Любослав Пенев, ние поддържаме Борислав Михайлов!

Вижте известието на формалния уебсайт на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР