Бившият член на УС на Левски и президент на баскетболния

...
Бившият член на УС на Левски и президент на баскетболния
Коментари Харесай

Тити Папазов се оплака от тормоз от фен на “сините“

Бившият член на УС на " Левски " и президент на баскетболния отбор на " сините " - Константин Папазов, изригна против един от най-големите почитатели на столичани. Става дума за Любомир Костадинов, по-известен като Любо Младежа.
Прочетете още
Папазов разгласява дълъг пост в обществената мрежа. В него експерта по баскетбол ругае лицето Костадинов  и сипе куп обиди по негов адрес.

В същото време Тити се оплака от тормоз от фена на " сините ". По думите му известният запалянко нееднократно е заплашвал Папазов. Наложило се даже Тити да подава тъжба в полицията.

Ето цялостния пост на Тити: 

" Този тормоз претърпявам към този момент 2г.и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния " високо образован и честен жанр ".

Търпях досега, в който беше намесена моята починала майка!

На другия ден отидох и подадох тъжба. Не от боязън, а тъй като към този момент повече от 30г. страната се ръководи мутренски и рано или късно това би трябвало да спре.

Г-н Костадинов, дали моя живот е презрян или не демонстрира отношението на хората към мен. С това, че всекидневно ме стопират да беседват и снимат с мен, да споделят наслада или паника, демонстрира, че аз съм стигнал до сърцата им.

Професионалните ми триумфи всеки ги знае и те най- малко биха могли да бъдат избрани като " жалки ", тъй като са част от моя живот. Интересен е обстоятелството, че макар компликациите на днешния ден, на финала за купата на България пристигнаха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето съдружие.

Накрая желая изрично да заявя, че не изпитвам никакъв боязън от теб, тъй като рано или късно ще стигнеш до " мястото " за което си се запътил, само че желая да насочва обръщение към естествените хора, че в България най-сетне би трябвало да спечелва нормалноста във всички сфери на живота- политика, обучение, спорт и така нататък
Всеки би трябвало да се изявява в сферите към, които се е определил

Мутрите в незаконния свят, политиците в политиката, спортистите в спорта! Имам още доста неща да споделям, само че за в този момент толкоз ", написа Тити Папазов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР