Бившият член на Изпълкома Венцеслав Стефанов заяви пред Блиц, че

...
Бившият член на Изпълкома Венцеслав Стефанов заяви пред Блиц, че
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Неделев и Космонавта даже и Ганкиното не играха

Бившият член на Изпълкома Венцеслав Стефанов съобщи пред " Блиц ", че във опитните футболисти нищо не са играли и против Северна Македония и Грузия. Според президента на Славия, в тези два мача играчите единствено са разхождали фланелките.

" Ясен Петров не е главният провинен. Я ми кажи, като изключим комбинацията при гола във Северна Македония, какво играха Неделев и Космонавта (б.р. - Десподов)? Нищо. Даже и Ганкиното не играха, само че те надали го могат. Потичваха за здраве против грузинците.

Космонавта се търкаляше по тъча, а Неделев се въртеше насам и натам. А Георги Миланов игра ли в този мач, че нещо не се сещам. Питам те, тъй като не го видях. Гледах, гледах - няма, братче, не се вижда на терена. Ама имало фаул против него преди един от головете. Ами хубаво, нямаше да е 5:2, а 4:2. Тези сякаш опитните, сякаш звездите на България бяха като странични наблюдаващи на Организация на обединените нации. Това е срам, ще извинявате.

Дали става въпрос за протест от тяхна страна? Ако не е протест, значи е нещо по-лошо... В отбрана сме били зле. Е по какъв начин да сме добре, откакто в средата и напред ни нямаше никакви.

Само май Филип Кръстев заслужи хубави думи от халфовете, крилата и нападателите. Говоря за мача със Северна Македония.

Кой щял да поеме националния тим? Не разбрахте ли, че без национална политика във футбола името на треньора ще е без значение.

Чета из уеб страниците и вестниците, че от Ботев (Пловдив) създали революционно предложение за повече чужденци отвън Европейския съюз. Значи нашите деца да си играят по ливадите и да се дупим на чужденците. Е по какъв начин желаете да имаме народен тим?! Как?!

В Грузия и в Северна Македония има ли предел на чужденците? По-колко иностранци могат да играят в техните шампионати. Вижте, проверете и ще откриете ключа за палатката. Приятен ден ", сподели Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР