Бившият член на екипа на Emmerdale Чарли Уеб се подразни,

...
Бившият член на екипа на Emmerdale Чарли Уеб се подразни,
Коментари Харесай

Звездата от ITV Emmerdale Чарли Уеб разкрива, че най-големият син, на 13 години, е претърпял огромна трансформация

Бившият член на екипа на Emmerdale Чарли Уеб се подразни, че синът й наподобява по-голям след подкастряне, откакто преди този момент го защитаваше поради дългата му коса.

36-годишният артист - най-известен с ролята на Деби Дингъл в сапунената опера на ITV - има три деца от отчуждения си брачен партньор и някогашен сътрудник Матю Улфенден, 43. Най-голямото дете на някогашната двойка е младежът Бъстър, 13.

Наскоро тя отиде в Instagram, с цел да показа фотография на себе си и Бъстър в кола дружно. Двамата позираха един до различен и Чарли написа над фотографията: „ Момчета “. На фотографията Бъстър беше забелязан с присъщата си дълга прическа.

В следваща обява обаче Чарли разкри, че Бъстър е претърпял огромна промяна. Любящата майка показа фотография на най-голямото си дете, облечено със същото облекло и наподобява в същата кола, само че с доста по-къса прическа след подкастряне.

Пишейки за прекарването, Чарли сподели: „ Косата я няма. " Тя продължи да нервира, че това е състарило сина й, като артист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР