Бившият британски премиер Борис Джонсън заяви, че претендира за генерален

...
Бившият британски премиер Борис Джонсън заяви, че претендира за генерален
Коментари Харесай

Борис Джонсън с претенция да е следващия генерален секретар на НАТО

Бившият английски министър председател Борис Джонсън съобщи, че претендира за общоприет секретар на НАТО.

" Отлична концепция. Трябва да оповестя, че има такава концепция. Смятам се за претендент. Това е доста добра позиция, значима. Сега НАТО е по-силен отвсякога ", сподели той пред украинската телевизия Рада, отговаряйки на въпрос на публицисти за вероятностите му да управлява Алианса.

Джонсън добави, че не вижда несъгласия в присъединението на Украйна към НАТО като пълновръстен член. " Не виждам никакви несъгласия в присъединението на Украйна към НАТО. Украинското участие е вероятност, би трябвало да се случи ", акцентира политикът.

Говорейки пред телевизия " Скай ", той прикани Обединеното кралство да " разтопи ледовете "  и да даде на Киев изтребители " Тайфун ". " Ако имат самолети, с цел да ударят позициите на съветската артилерия - не се колебая, че военните на президента Зеленски ще съумеят да си върнат територията ", сподели Джонсън, представен от организация УНИАН.

Бившият английски министър председател предизвести, че сигурността на Англия може да бъде застрашена, в случай че Украйна не завоюва войната с Русия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР