Бившият британски премиер Борис Джонсън твърди, че Владимир Путин му

...
Бившият британски премиер Борис Джонсън твърди, че Владимир Путин му
Коментари Харесай

Борис Джонсън твърди, че Путин заплашил да го убие с ракета

Бившият английски министър председател Борис Джонсън твърди, че Владимир Путин му е споделил: " Не желая да те нараня, само че с ракета, това ще отнеме единствено минута ", в диалог преди съветската инвазия в Украйна, заяви ДПА. Джонсън съобщи, че " невероятният " диалог се е състоял през февруари, откакто той е посетил Киев в финален опит да покаже поддръжката на Запада за Украйна на фона на възходящите опасения от съветско нахлуване.
Джонсън, който в месеците след нахлуването на Русия се трансформира в звучен покровител на администрацията на Володимир Зеленски, направи това изказване в нова поредност от три елементи за Би Би Си, в която се преглежда по какъв начин Западът се бори с Путин в годините, предшестващи войната в Украйна.

Бившият  британски министър председател, който беше заставен да напусна „ Даунинг стрийт “10 през септември, направи посещаване в Киев при започване на февруари, с цел да предизвести Русия, че нахлуването ще се окаже пагубно.
Джонсън напомня, че е предизвестил Путин, че ще има по-строги западни наказания, в случай че подреди инвазия в Украйна.
Той добавя, че е споделил на съветския водач, че ескалацията ще докара само до увеличение на поддръжката на западните страни за Украйна, което значи " повече НАТО, а не по-малко НАТО " по границите на Русия.

" Той сподели: " Борис, ти казваш, че Украйна няма да се причисли към НАТО в скоро време. [...] Какво е скоро? ", а аз отговорих: " Ами тя няма да се причисли към НАТО в обозримо бъдеще. Вие знаете това чудесно ", споделя Джонсън за диалога с Путин.
" В един миг той ме заплаши и сподели: " Борис, не желая да те нараня, само че с ракета ще отнеме единствено минута " или нещо сходно ", сподели  Джонсън.
" Смятам, че от доста спокойния звук, който той възприе, изглеждаше, че просто се заиграва с моите опити да го накарам да договаря. "
Министърът на защитата Бен Уолъс също приказва за предаването " Путин против Запада ", което ще се излъчи през днешния ден вечерта, за пътуването си до Москва през февруари, когато се опита да реализира пробив и да предотврати война.
Той си спомня, че е разговарял с министъра на защитата на Русия Сергей Шойгу, както и с началника на Генералния щаб Валерий Герасимов.
" И си припомням, че споделих на министър Шойгу " те ще се бият ", а той сподели: " Майка ми е украинка, няма да се бият! ". Той също по този начин сподели, че няма желание да нахлува ", сподели Уолъс.
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
30 Яну 2023330 Яну 20236530 Яну 202373830 Яну 2023127130 Яну 2023115930 Яну 2023258КоментариАман от30 Яну 2023 8:39ч.
простотиите на Джонсън!Едно почтено нещо сътвори изкарвайки Англия от измислицата Е.С. и незабавно се Оля с Окраината!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати nan30 Яну 2023 8:53ч.
тази джонсънова партенка може да бъде преглътната единствено от електората на Кирето. по какво си наподобяват двамата - лъжат като " индийци " без да им мигне окото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати аа...не30 Яну 2023 9:24ч.
имаше и един различен, който го поръчваха, а стадото блееше. Човек с чийто менискус се занимаваше цялата страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мани30 Яну 2023 9:01ч.
Всички които са били под ръководството на англичаните като Индия и Южна Африка в този момент са на съветска страна. За съжаления Франция и Германия още не са осъзнали като тези страни към какво ги водят англичаните. Добре че Русия го осъзна и поведе битката за избавление. На украйнците и на балтийските републики ще им би трябвало много време до момента в който осъзнаят в какво за въвлечени за жалост. Дано въпреки всичко здравият разсъдък в тях и в западняците и в България победи с цел да не загинат милионни почтени хора тъй че шепа считащи се за " богопомазани " богаташи да могат да тероризират целия свят. Англосаксонци, който приказват най-силно за правата на индивида са най-яростните борци против тези права. Манипулацията на популацията продължава с цялостна мощ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати хахаха30 Яну 2023 9:05ч.
Този да се освидетелства е най добре и за него и за околните му и за обществото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone30 Яну 2023 9:10ч.
Жужо би трябвало да си удържи на думата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да превърнеш лъжата в народен спорт!30 Яну 2023 9:15ч.
Какво ли не прави човек, с цел да остане под прожекторите?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати баба Яга30 Яну 2023 9:26ч.
Борис Джонсън и Зеленски - два простака, двама радостни приятели! Хвани единия, удари другия. Белото не прости, рано или късно ставаш за срам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Западните " водачи " се оказаха смешник до клоуна!30 Яну 2023 9:42ч.
Не виждам нищо смислено от Европа до Нова Зеландия. Ужас!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z30 Яну 2023 9:49ч.
Няма да му е мъчно... но Путин няма да те гръмне, виж, оня след него няма да те мисли доста много
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР