Бившият бранител на Левски Илиян Стоянов застава на чело на

...
Бившият бранител на Левски Илиян Стоянов застава на чело на
Коментари Харесай

Коловати: При мен няма четири-пет, искам да помогна на децата

Бившият защитник на Левски Илиян Стоянов застава на чело на упорит план за основаване на нова футболна школа в родния му град Кюстендил съобщи желанието си да бъде изцяло праволинеен в работата си. Той разяснява пред Дарик Кюстендил, че желанието му е на първо място да помогне на децата в града да имат обикновено условия, с цел да се развиват във футбола.

„ Идеята на тази среща бе да разглася на родителите на тези дечица, които упражняват и които желаят да упражняват, е че желаеме да създадем един план с неестествен терен, с осветяване, със съблекални. Инвеститор ще бъде Българският футболен съюз в лицето на Борислав Михайлов, ще получи помощ, за което благодаря. Искаме да се подобрят изискванията за тренировки. Сега няма никакви. Школата е в окаяно положение, а първия тим да не приказваме. И концепцията ми е, колкото мога да оказа помощ на тези дечица да имат условия за тренировки “, стартира някогашният защитник на Левски.

„ Малко ще се трансформират нещата. Ще намирам време да пристигам тук. Тази година най-малко още три пъти ще дойда. На този стадий юридически времето не може да стигне да се направи нов клуб. До май-юни месец децата ще ги прехвърлим във ФК Кюстендил, които желаят, не е наложително, благопожелание е. От пролетта ще се направи нов Управителен съвет, най-вероятно ще се смени името на ФК Кюстендил. Може би ще е на моето име – ФК Стоянов и това е. Искаме да създадем нещо, нека се получи “.

„ Няма връзка с Велбъжд. Започваме на чисто. Ще изисквам сериозна работа от треньорския екип. С мен се работи и елементарно и мъчно. Ще има дисциплинираност, най-много на това държа. Треньорите остават тези четирима, които са. Тук няма доста фрагменти в града. Ще им се даде късмет да работят, само че с изискване, че се оправят добре. Казал съм им на тях, в този момент ще кажа и на родителите. При мен четири-пет няма. Няма родственици, близки. Който не ми прави работа, ще диря други способи. Имам среща с треньорите. До май месец може би по този начин ще останат нещата. Но май месец, когато всичко е усъвършенствано, ще изисквам да има по двама треньори на занятие, наложително вратарска подготовка. Кои дни ще се тренира. Искам да има жанр, който да изповядваме “, добави Коловати.

„ На този стадий ще сме на стадион „ Странджа “. Имахме диалози с кмета. Благодарим му за поддръжката. Ще има първи тим, който ще е в А окръжна група, само че задачата не е влизане във В група. Когато сме подготвени и имаме мощни футболисти от нашата школа, в случай че може да нападаме по-горното равнище, ОК. Но на този стадий школата е значима. Първият отбор…има време “, добави Илиян Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР