Бившият боец на UFC Брендън Шауб не сеизказа ласкаво за

...
Бившият боец на UFC Брендън Шауб не сеизказа ласкаво за
Коментари Харесай

Брендън Шауб: Кубрат Пулев е пълен дивак

Бившият войник на UFC Брендън Шауб не сеизказа ласкаво за Кубрат Пулев преди борбата му с ММА легендата Жуниор Дос Сантос. Двамата оглавяват втората галавечер на Triad Combat.

Все още не е ясно по кое време и къде ще забележим срещата им в тежка категория. Очаква се борбата да е в първите месеци на 2022 година. Пулев към този момент направи дебют в Triad Combat и съумя да унищожи друга ММА легенда в лицето на Франк Мир.

" Тази борба е ужасна концепция за Жуниор Дос Сантос. Не го разбирам. Кубрат Пулев е безспорен дивак. Не знам за какво някой би желал да се качва на кръга с него. Предполагам това има смисъл от позиция на парите за Жуниор. Вижте какво стори Пулев на Франк Мир. Не го разбирам Жуниор.

На 100% поддържам Жуниор да подпише с някоя организация и да продължи кариерата си. Хората не откачат поради обстоятелството, че пускат Дос Сантос против Пулев, в случай, че знаем кой е Кубрат. Той е човек, който преди няколко борби се изправи против Антъни Джошуа за международните трофеи. Това е полуда. "
 Кошмар на Багата е идващият противник на Пулев
Кошмар на Багата е идващият противник на Пулев

Ето кой
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР