Бившият бизнесмен, за чието влияние и състояние, се носеха легенди

...
Бившият бизнесмен, за чието влияние и състояние, се носеха легенди
Коментари Харесай

Утре сутринта четат присъдата на Рагевски, грози го доживотен без право на замяна

Бившият предприемач, за чието въздействие и положение, се носеха митове още веднъж резервира гробно безмълвие

Доживотен без право на подмяна изиска прокуратурата за най-жестокия палач в новата история на Бургас .

В Окръжния съд на Бургас през днешния ден се изслушаха пледоариите, а на следващия ден сутринта – в 9:00 часа ще бъде прочетена присъдата.

Прокурор направи блестящ разбор на доказателствената част в обвинителния акт, а пледоарията й продължи над 3 часа. Трифонова настоя Станимир Рагевски да получи най-тежката присъда от Наказателния кодекс поради бруталното ликвидиране.

В пледоарията си Трифонова изиска и 20 години затвор за убийството на брокерката Теодора Бахлова, 8 години за притежанието на противозаконен револвер и 5 години – за опиатите, които бяха открити в дома му.

Адв. Ваня Радиева, която защитаваше Станимир Рагевски настоя за оправдателна присъда, тъй като съгласно нея събраните доказателства, които са над 20 тома, не били задоволителни, с цел да се свърже клиента й с убийствата.

Станимир Рагевски, за чието въздействие и положение, се носеха митове не промени тактиката си и през днешния ден още веднъж резервира гробно безмълвие, изричайки само, че се причислява към казаното от адвокатката му. Той не се трогна нито за секунда, откакто чу, че прокурорката желае да го прати в пандиза до края на дните му, видяха репортерите, които участваха в правосъдната зала.

Всички чакаха в един миг Рагевски въпреки всичко да проговори, само че това по този начин и не се случи.

Частните обвинители също желаеха най-тежката присъда за обвинения в две убийства, те пледираха и за 1,2 млн.лева кръвнина, само че както наподобява няма да вземат съвсем нищо, тъй като със комплицирана юридическа скица предприемачът се отърва от цялото си имущество още след ареста си. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР