Бившият безспорен шампион в тежка категория Ивендър Холифийлд не вярва,

...
Бившият безспорен шампион в тежка категория Ивендър Холифийлд не вярва,
Коментари Харесай

Холифийлд: Братята Кличко затриха тежката категория

Бившият неоспорим първенец в тежка категория Ивендър Холифийлд не има вяра, че все още тежката категория в бокса е главната атракция на този спорт, само че признава, че една от аргументите, заради която това се е случило, се дължи на двама герои - братята Виталий и Владимир Кличко.

Според Холифийлд, Кличко са създали категорията по-малко привлекателна и по-голямата част от почитателите са фокусирали вниманието си върху по-ниските теглови дивизии.

"Тежка категория в бокса се промени поради братята Кличко. Съдийте трябваше да дават точки за обятия вместо за удари. Влизате в кръга, с цел да хвърляте удари, само че в един миг борбите се трансфораха в просто обятия. В срещите ми с Майк Тайсън знаех, че би трябвало да разпространявам доста удари, само че и знаех, че ще получавам. Когато някои се опита да те удари, знаеш какво би трябвало да направиш - би трябвало да избегнеш удара и да отговориш ", съобщи Холифийлд.

Но в този момент той има огромни очаквания за бъдещето на дивизията, тъй като нещата се развиват с бойци като Дионтей Уайлдър, Антъни Джошуа, Джоузеф Паркър, Луис Ортис, Дилиан Уайт, Дейвид Хей, Даниел Дюбоа и други. "Не разбирам по какъв начин тези бойци, които се гушкаха с съперниците си, завоюваха борбите си без да нанасят удари. Тази категория загуби интереса на почитателите заради липса на деяние, само че положителни неща се задават на хоризонта ", добави Холифийлд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР