Бившият банкер Цветан Василев - с остър коментар за проектозакона

...
Бившият банкер Цветан Василев - с остър коментар за проектозакона
Коментари Харесай

Цветан Василев с остър коментар за закона на Пеевски, Цонев и Хамид

Бившият банкер Цветан Василев - с изострен коментар за проектозакона на Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила и сътрудниците му от Движение за права и свободи Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и... към профила и Хамид Хамид, който по концепция би трябвало да спре вторичното плячкосване на КТБ.

В блога си Василев предлага своя редакция на законопроекта. По думите му в него трябвало да се запише, че Пеевски би трябвало да заплати за редица покупко-продажби и компании.

Банкерът прибавя, че подобен закон би бил противоконституционен.

Пред Нова телевизия финансовият министър Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила разяснява, че всяко изключително законодателство е в прорез с конституцията.

Въпреки това Горанов счита, че планът на Пеевски ще помогне "да се възвърне справедливостта по проблема "КТБ ". Затова показа, че би го подкрепил.

А в това време американското издание "The Hill”, което първо заяви, че Цветан Василев търси отбрана по закона "Магнитски ", излезе с нова публикация по тематиката. В авторския коментар се твърди, че не би трябвало американският закон да се употребява от Цветан Василев за отбягване на правораздаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР