Бившият австрийски национал Волкан Караман е бил убит в сряда

...
Бившият австрийски национал Волкан Караман е бил убит в сряда
Коментари Харесай

Убиха бивш австрийски национал след спор в кафене

Бившият австрийски национал Волкан Караман е бил погубен в сряда посред улица във Виена след спор в кафене. Той влезнал в вербален спор с другар в заведение, след което излезли на улицата.
Мъжът извадил револвер и го прострелял в главата. Когато прострелял Караман, мъжът се самоубил. Около безжизнените тела, лежащи в локви кръв, се събраха шокирани жители, които минаваха около това злокобно закононарушение, осъществено измежду бял ден.
През 90-те Караман е считан за огромната вяра на австрийския футбол. Започва професионалната си кариера във Фейенорд Ротердам на 17-годишна възраст, а през 1998 година е трансфериран в Екселсиор Ротердам, също в холандската Ередивизи, където играе за три сезона.
След два сполучливи сезона за Пашинг в австрийската Бундеслига, Кахраман беше поканен в австрийския народен тим, за който изигра три мача през 2002 година Той се пенсионира през 2010 година след няколко години игра в по-ниските равнища на австрийския футбол. Роден е във Виена в семейство на турски имигранти, а през 2017 година бе претендент на Австрийската национална партия на парламентарните избори, само че не бе определен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР