Бившият австрийски национал Волкан Кахраман бе убит в сряда насред

...
Бившият австрийски национал Волкан Кахраман бе убит в сряда насред
Коментари Харесай

Приятел застреля в главата бивш австрийски национал, после се самоуби

Бившият австрийски национал Волкан Кахраман бе погубен в сряда посред улицата във Виена, осведоми. Убийството бе осъществено от другар на Кахраман, който в последна сметка се е самоубил.

Според вестник Kronenzeitung някогашният футболист се скарал с различен мъж в кафене, а откакто двамата са излезли на улицата го е прострелял в главата.

Според разнообразни информации в австрийската преса Кахраман сякаш е имал интимна другарка със брачната половинка на приятеля си.

Непосредствено преди кървавия акт някогашните другари се срещнали в близкото кафене за финален диалог.

По последна информация на полицията срещата е минала без " индикации, че ще се случи нещастието ". Когато двамата най-сетне излезли от кафенето, килърът извадил дребен револвер и прострелял Кахраман в главата.

Бившият състезател на Рапид Вели Кавлак (34) разкри, че предходната вечер ги е видял дружно.

„ Изумен съм! Видях ги дружно предната вечер “, сподели Кавлак пред Heute.at.

Волкан Кахраман беше считан за огромната вяра на австрийския футбол в края на 90-те години на предишния век, започвайки професионалната си кариера на 17-годишна възраст във Фейенорд Ротердам. След това играе за Трабзонспор, Пашин, Аустрия Виена, Залцбург, Шкода Ксанти, ЛАСК, Фав, а за последно в Пурбах, като приключва кариерата си през 2009 година.

Всички вести от света на спорта четете на

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР