Бившият английски национален вратар Джо Харт споделя, че е предусещал,

...
Бившият английски национален вратар Джо Харт споделя, че е предусещал,
Коментари Харесай

Джо Харт предусещал съдбата си след назначението на Пеп

Бившият британски народен вратар Джо Харт споделя, че е предусещал, че ще би трябвало да се раздели с мястото си в Манчестър Сити след идването отпред на тима на Пеп Гуардиола.

Гуардиола застана отпред на "гражданите " през 2016-та година и незабавно стартира да прави кадрови промени в своя състав. Сред първите съществени рокади беше точно и тази на вратата на Сити. Харт беше незименен титуляр в продължение на 6 години на "Етихад ", само че още същото лято трябваше да напусне клуба.

Самият англичанин споделя, че това не е било изненада за него, само че и акцентира, че двамата са в положителни връзки и той изцяло приема решението на експерта.

"При завръщането ми от Евро 2016 доста хора се пробваха да ме успокоят, че всичко ще е наред. Имах предусещане обаче. Дойдох късно след края на европейското и бързо ми беше оповестено, че би трябвало да си диря нов тим до края на трансферния прозорец ", стартира стражът на Бърнли.

"Това е част от брилиянтността на Пеп, той взема сложни решения и ги отстоява. Нямам неприятни усеща към него. Продължихме напред като мъже и знаехме, че и двамата доста обичаме футбола ", приключи Харт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР