Бившият английски национал Уейн Рууни явно въобще не се притеснява,

...
Бившият английски национал Уейн Рууни явно въобще не се притеснява,
Коментари Харесай

Рууни се забърка в нов скандал, този път в стриптийз клуб

Бившият британски национал Уейн Рууни очевидно изобщо не се тормози, че може да бъде изоставен от брачната половинка си Колийн и още веднъж се забърка в съкровен скандал.

Футболистът на американския Ди Си Юнайтед се появи в американски стриптийз клуб. Това стана ясно от видео, оповестено в Инстаграм. Той даже не се крие и театралничи с редица от другите гости.





На видеото се вижда, че 33-годишният Рууни е притеглен от русокоса жена, от която не откъсва очи. Бившият състезател на Евертън и Манчестър Юнайтед не стопира да я гледа даже, когато сервитьорката му носи поръчката.

Не е ясно дали Уейн Рууни е бил с други футболисти на Ди Си Юнайтед. Със сигурност брачната половинка му Колийн няма да е удовлетворена от следващата му демонстрация, а също така самата тя се забърка в скандал с дамата на Джейми Варди.

Колийн Рууни едвам преди четири седмици още веднъж стартира да носи венчалната си халка. Тя я беше свалила, откакто Уейн Рууни си събу гащите пред три дами по време на празненство с други футболисти във Ванкувър (Канада) през август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР