Бившият американски вицепрезидент Джо Байдън заяви, че няма да се

...
Бившият американски вицепрезидент Джо Байдън заяви, че няма да се
Коментари Харесай

Джо Байдън няма да свидетелства в Сената по делото за импийчмънт на Тръмп

Бившият американски вицепрезидент Джо Байдън съобщи, че няма да се подчини на призовка на Сената да даде показания по делото за импийчмънт на президента Доналд Тръмп. Това заяви американският районен вестник " Де Мойн реджистър ", представен от Дарик.
В началото на месеца любимецът за номинацията на демократите за президентските избори следващата година и основен противник на републиканеца Тръмп съобщи, че няма да се подчини на възможна призовка от Сената и в изявление за вестника през вчерашния ден удостовери решението си. До момента той не е свикан, само че съдружниците на Тръмп лансираха тази концепция.
Джо Байдън сподели, че в случай че свидетелства в Сената, това ще отклони вниманието от Тръмп и от обвиняванията против него. Той добави, че даже да се яви непринудено да свидетелства за усмиряване на ситуацията, това ще сътвори медийна среда, която ще разреши на сегашния президент да се измъкне от затрудненото състояние и да отклони вниманието от себе си.
Малко откакто Камарата на представителите в Конгреса гласоподава за импийчмънт на Тръмп, Байдън беше в щата Айова в границите на акцията си. Там той дефинира импийчмънта като " печален миг за страната " и акцентира, че е нужен президент, кадърен да я сплоти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР