Бившият американски президент Доналд Тръмп заяви, че няма какво повече

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп заяви, че няма какво повече
Коментари Харесай

Тръмп няма да свидетелства по дело срещу него, казал достатъчно

Бившият американски президент Доналд Тръмп съобщи, че няма какво повече да каже и анулира проектите си да  в Ню Йорк, оповестява Агенция Франс Прес. 

77-годишният републиканец разгласява изненадващото изказване в Truth Social в неделя. В него той добави, че " към този момент е свидетелствал за всичко " в настоящия развой против него, по-големите му синове Дон-младши и Ерик и други ръководители на Trump Organization.

Фаворитът за президентската номинация на републиканците през 2024 година, и двамата му най-големи синове са упрекнати в надуване на цената на своите недвижими парцели, с цел да получат по-благоприятни банкови заеми и застрахователни условия.

Процесът би трябвало да продължи без показанията на Тръмп, като решението се чака до края на януари.
 Тръмп упрекна арбитър и прокурор по дело против него в расизъм и полуда
Тръмп упрекна арбитър и прокурор по дело против него в расизъм и полуда

Делото в Ню Йорк визира неговоте бизнес каузи, отвън ръководството му като президент

Припомняме, че   все пак продължи да разисква и процеса, и главните фигури в него. 

Тръмп избухна в обществените медии преди чуването, като сподели, че " делото е решено против мен, преди даже да стартира ". По време на процеса Тръмп назова съдията по делото, Артър Енгорон, " вманиачен " и " комплициран " и жигосах основния прокурор на щата Ню Йорк Летиша Джеймс, която е чернокожа, като " корумпирана " и " расистка ".

Tова е единствено едно от делата, които се водят против него по разнообразни обвинявания, в това число изборна машинация и полово посягане. По някои от тях той към този момент получи присъди. 

До момента той не се призна за отговорен по нито едно обвиняване и на собствен ред упрекна в " лов на вещици " съперниците си. 
 Маккарти застана зад Тръмп на идните президентски избори
Маккарти застана зад Тръмп на идните президентски избори

Той е подготвен да стане част от екипа му

Въпреки проблемите със закона, той резервира мощни позиции измежду съпартийците и поддръжниците си. Тръмп сподели на събитие, проведено от Клуба на младите републиканци в Ню Йорк, че

" Преди споделях, че 2016 година бяха най-важните избори, само че това е доста по-важно. Имахме граничен проблем през 2016 година, само че той беше дребен спрямо този ", сподели Тръмп, добавяйки, че рецесията по границата с Мексико в този момент е " най-лошата в история. "

Той сподели още, че тези избори ще дефинират " дали вашето потомство ще наследи фашистка страна или свободна страна, и дали ще имате ръководството на тираните или върховенството на закона ".

Тръмп даде обещание да изведе страната на " нови равнища ", откакто, съгласно него, завоюва президентските избори през 2024 година
 Тръмп води пред Байдън в основни щати
Тръмп води пред Байдън в основни щати

Остава любимец измежду републиканците, макар делата против него

Тръмп подлага на критика администрацията на президента Джо Байдън, заявявайки, че са " фалшифицирали предходни избори " и те са " каквито никой не е виждал до момента ". Бившият президент сподели, че вижда опцията да завоюва в Ню Йорк, обичайно наследник щат.

Тръмп означи, че актуалният президент на Съединени американски щати Джо Байдън " въоръжава държавното управление против неговите политически съперници като вилнеещ тиранин от Третия свят ".

Докато произнасяше тирада на събитие, проведено от Клуба на младите републиканци в Ню Йорк, Тръмп сподели, че в действителност не е сигурен, че Байдън стои зад решенията, добавяйки, че " хората, които го заобикалят ", дърпат конците зад тила му.

" Те го обичат, тъй като той няма визия какво прави. Той няма визия къде се намира. Не може да събере две фрази ", сподели Тръмп. Бившият държавен глава акцентира, че " банановата република на Байдън завършва на 5 ноември 2024 година " Той също по този начин означи, че Републиканската партия е " американската фантазия ", а не Демократическата партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР