Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че ще изнесе данни за изборни измами в щата Джорджия

Бившият американски президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския разгласи, че на 21 август ще изнесе подробни данни за по думите му измами в щата Джорджия на изборите през 2020 година, съобщи Ройтерс, като се базира на негов пост в обществената му мрежа " Трут соушъл ".

След провалянето си на изборите през 2020 година Тръмп неведнъж е правил погрешни изказвания, че на тях е имало всеобщи фалшификации. Тези изказвания бяха отхвърлени от съдилища, щатски инспекции и членове от личната му администрация, отбелязва Ройтерс.

Междувременно Карлос Де Оливейра, помощникът на Тръмп, който е шеф на имението му Мар а Лаго в Палм Бийч в щата Флорида, пледира през днешния ден почтен в щатския федерален съд по повдигнатите против него обвинявания, че се е опитал да помогне на някогашния президент на Съединени американски щати да скрие секретни документи, взети при напускането на поста, оповестяват американските медии.

Екипът на специфичния прокурор Джак Смит, под чийто контрол се организираше следствието, упрекна служителя му Карлос де Оливейра, че е взел участие в скрит план с Тръмп и персоналния му асистент Уолт Наута, с цел да осуети следствие по отношение на запазването на документите от Тръмп, показва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР