Бившият американски модел Ейми Дорис обвини американския президент Доналд Тръмп

...
Бившият американски модел Ейми Дорис обвини американския президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Модел вини Тръмп в сексуален тормоз

Бившият американски модел Ейми Дорис упрекна американския президент Доналд Тръмп в полов тормоз, който съгласно нея се случил преди 23 години. Това сподели дамата в изявление, оповестено в английския вестник „ Гардиан “, предава БГНЕС.
Според нея случаят е станал на 5 септември 1997 година, покрай тоалетните на ложата зда почетни посетители на Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати. Дорис, която по време на описаните събития била на 24 години, съобщи, че актуалният собственик на Белия дом желал да я има. Дорис, която в този момент живее във Флорида, съобщи, че Тръмп работи срещу нейната воля.
Като доказателство тя даде билет за тенис шампионат, който се организира годишно в Ню Йорк, както и няколко фотоси. Едната демонстрира, че тя е в компанията на няколко души, а Тръмп очевидно я прегръща през кръста. В друга тя седи в ложата с Тръмп и приятеля си Джейсън Бин. Последният се наричал другар на Тръмп, написа вестникът.
Изданието написа още, че историята за хипотетичния полов тормоз се удостоверява от разказите на другарка на Дорис и нейната майка, на които дамата незабавно е разказала за случая, както и думите на другари и психотерапевт, на които е разказвала за това през идващите години. Дорис стимулира решението си да опише за тази история след толкоз години с обстоятелството, че желае да стане модел за подражателство на дъщерите си, с цел да им покаже, че отхвърля някой, който се държи несъответстващо.
От „ Гардиан “ прецизират, че юристите на Тръмп отрекли най-категорично изказванията на Дорис. Те също по този начин задали въпроса за какво Дорис е седнала до Тръмп на службата в памет на италианския фешън дизайнер Джани Версаче (1946-1997), която се провела няколко дни след описаните събития, въпреки че можела да не го прави.
В края на 2016 година повече от дузина дами излязоха с изказвания, че Тръмп е показал копнеж към тях. Президентът неведнъж отхвърля всички обвинявания, като ги назовава измислени. Тръмп сподели още, че американските медии особено разгласяват изказвания на дами, които се пробват да го клеветят, с цел да дискредитират президента в очите на обществеността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР