Бившият актьор от General Hospital“ Джони Уактор е бил застрелян

...
Бившият актьор от General Hospital“ Джони Уактор е бил застрелян
Коментари Харесай

Крадци застреляха актьора Джони Уактор

Бившият артист от „ General Hospital “ Джони Уактор е бил убит от крадци, които се опитвали да откраднат катализатора от колата му. Той беше на 37 години.

Според полицията стрелбата е станала в събота в центъра на Лос Анджелис, когато Уактор се доближил до колата си до тримата мъже. Един от тях разкрил огън и по-късно Уактор умрял в болница.

Former " General Hospital " actor Johnny Wactor was shot in Los Angeles when he approached three men that he thought were towing his car. Police say they were actually catalytic converter thieves - who remain on the loose.
— ABC7 Eyewitness News (@ABC7)
Агентът на Уактор, Дейвид Шаул, съобщи, че артистът е бил " същински честен образец за всички, които са го познавали " .

" Във възходите и паденията на една предизвикателна специалност той постоянно държеше брадичката си изправена и продължаваше да се стреми към най-хубавото, което можеше да бъде " , сподели господин Шаул в изказване в неделя.

Уактор играеше Брандо Корбин в сериала „ General Hospital “ от 2020 до 2022 година

Участвал е и в разнообразни филми и телевизионни сериали, в това число „ Station 19 “, „ NCIS “, „ Westworld “ и видеоиграта „ Call of Duty: Vanguard “.

Скарлет Уактор съобщи, че актьорската работа на сина ѝ може да ѝ помогне да се оправи със загубата.

'General Hospital' Actor Johnny Wactor Dead at 37: 'A Spectacular Human Being'
— People (@people)
" Мисля, че когато виждам Джони на видеоклиповете и записите, мога единствено да се надявам, че той прави това на небето и му се любува " , сподели тя.

Крадците се насочват към катализаторите на колите поради скъпите им метали, в това число платина, паладий и родий.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР