Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев изрази мнение, че сагата

...
Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев изрази мнение, че сагата
Коментари Харесай

Бивш адвокат на ЦСКА брани шефа на Левски и атакува боса на БФС за 660 000 евро

Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев изрази мнение, че сагата със спортния шеф на Левски не е никакъв скандал и БФС няма правно съображение да го санкции. Също по този начин юристът нападна краткотрайно изпълняващия длъжността президент на БФС Михаил Касабов, потвърждавайки, че преди 10 години е присъдил 660 000 евро на една сръбска мениджърка без нито един автентичен контракт. Тогава Василев рабогеше в ЦСКА.

" Никакъв скандал няма и не може да избухне, а БФС не може да глобява Ивайло Петков на никакво правно съображение. Ивайло Петков може да упражнява всякаква посредническа активност и при настоящ трудов контракт с ЛЕВСКИ, стига това да не е категорично неразрешено в контракта. Въпросът да не съставлява футболисти, които влизат в връзки с ЛЕВСКИ е обособен, само че и там по-скоро ограничаването е с честен темперамент. Забележете, че всичко това са връзки сред Ивайло Петков и ЛЕВСКИ, а БФС няма по какъв начин да се меси в тях. Режимът на медиаторите във футбола сега е безусловно демократичен, да не кажа, че е анархичен и БФС събира едни такси от искащите да упражняват активността " медиатор ", с цел да им напише имената на уеб страницата си и нищо повече. Липсата на надзор при футболните медиатори скоро ще се промени, след въвеждането на съществени нормативни промени във ФИФА, само че това е друга тематика.

БФС се ръководи трайно на автопилот от извънредно некомпетентни лица. Сега си припомням, че господин Михаил Касабов присъди 660 000 евро на една сръбска мениджърка преди 10 години без нито един автентичен контракт и без да предложения една от страните даже за мнение пред измислената си комисия за сътрудниците (КЛДАИ). Всичко беше скрито и сред Коледа и Нова Година. Добре, че в следствие спечелихме делото и предотвратихме една проведена с помощта и на сякаш цесекари кражба-единият и той е БФС. Историята ни учи... ", написа Василев на страницата си във " Facebook ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР